Esas 14 burda Alışveriş Merkezi yönetimi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü unutmayarak, Bolu’da çalışan gazetecilere sabah kahvaltısı düzenledi.

14 Burda AVM Müdürü Erol Yıldız ve AVM yöneticileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü sebebiyle kahvaltı düzenleyerek, yerel basın yöneticileri ve çalışanlarıyla bir araya geldi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlamak için Bolu’da çalışan Gazetecilerle kahvaltı da bir araya gelen Esas 14 burda alışveriş Merkezi Müdürü Erol Yıldız düzenlenen kahvaltı da kısa bir konuşma yaptı.

Yıldız konuşmasında; “2015 Kasım ayında açılan alışveriş merkezimiz, bu yıl Kasım ayında 3’üncü yılını doldurdu ve 4’üncü yıla yaşadığımız tüm ekonomik zorluklar, hain darbe girişimi, kurdaki artışa rağmen faaliyetlerini kiracılarımıza göre yürütüyoruz. 2018 yılında bir önceki yıla göre ziyaretçi sayısında yüzde 24 artışla net rakam olarak 3 Milyon 608 bin kişi ile kapattık. Bu bizim için iyi bir gelişim. Tüm olumsuzluklara rağmen hem de. Yaklaşık 130 milyon civarında da toplam 90 mağazamızın yaptığı ciro. Tabi genel anlamda ülkemizde yaşanan sıkıntılar yüzünden kapanan ve yeni açılan mağazalarımız oluyor. 2018 yılında da kapatan ve ilave ettiğimiz mağazalarımız oldu. 2019 yılında özellikle Playland çocuk oyun alanının yeniden revizyonu, mağazalarımızın yer değişmesi ile daha işlevsel hale gelmesi, uluslararası bir elektronik mağaza ile de görüşmelerimiz hala devam ediyor. Onu buraya kazandırmak istiyoruz. Daha farklı birkaç mağazanın da, alışveriş merkezimize kazandırılması için çalışmalarımız sürüyor. Daha iyi noktalara geleceğiz. Şu an aktif olarak 90 mağazamız var. Bunların 39’u yerel markalar ve bayiler. O da yerel yatırıcılara ne kadar önem verdiğimizi gösterir. 2018 yılında alışveriş merkezimiz birçok etkinliğe ev sahipliği yaptı. 2019 yılında ise daha farklı bir bakış açısı ile bu işi daha üst seviyelere getirmeyi planlıyoruz. Daha fazla ziyaretçi kazanmak istiyoruz. Bugün de sömestr tatilimizin başlangıç günü. Bugünde biliyorsunuz ki karne günü. Çocuklarımıza ufak hediyeler vermek istedik.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim