Boluspor Spor Toto 1.ligin 10.haftasında kendi sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlıların tecrübeli oyuncularından Uğur Akdemir, Gençlerbirliği maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Lige fırtına gibi başlayan ve topladığı 23 puanla lider Gençlerbirliği’ni takip eden Boluspor’da gözler liderliğe çevrildi.

Spor Toto 1.Ligde Cumartesi günü, lider Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Boluspor’da Uğur Akdemir zorlu karşılaşma öncesinde 3 puanı alıp lider olmak istediklerini söyleyerek şunları dile getirdi: “Zor bir karşılaşma oynayacak bunu tüm takım olarak biliyoruz takım arkadaşlarımızla istişare yapıyoruz. Şu ana kadar iyi bir seri yakaladık ve camiaya taraftara güven verdik. Alınan sonuçlar bizi otomatikman hedefe kilitledi. Bununla birlikte tüm gözler bizim üzerimizde. Gençlerbirliği zor bir takım. Güçlü bir kadroları var. Bizde onlar kadar güçlüyüz ve 3 puanı alıp lider olmak istiyoruz. Taraftar desteğimiz var, taraftarımızın son ana kadar bizi destekleyeceklerinden eminiz. Tribündeki gücümüzün yanı sıra bizim sahadaki mücadelemiz sonucunda 90 dakika sonunda 3 puanı alacağız. En yakın rakibimize 7 puan fark açtık. Ama lig uzun bir maraton. Bu hafta lig bitmiyor. Onun için rehavete kapılmadan işimizi yapıp bu şehri yıllardır özlem duyduğu süper lige çıkartmak istiyoruz. Yeter ki bize sonuna kadar destek verilsin”

Editör: TE Bilisim