Bolu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası tarafından öğrencilere “Adli Muhasebe Uygulamaları ve Hile Denetimi” eğitimi verildi. Eğitimi tamamlayan öğrenciler sertifika almaya hak kazandı. 

Haber: Aslı Akış

Bolu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen eğitime Bolu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Yüksel Ceylan, FAC Yönetim Kurulu Üyesi Mali Müşavir Baki Toraman, İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksekokulu ve Gerede Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri katıldı.

“ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAMASINI ÜMİT EDİYORUM”

Eğitim başlamadan önce bir konuşma yapan Bolu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Yüksel Ceylan, eğitimin ülke ekonomisine ve muhasebe mesleğine katkı sağlamasını dileyerek; “Ülkemizin geleceği sevgili gençler  ‘Adli Muhasebe Uygulamaları ve Hile Denetimi’ konusunda eğitmenimiz Baki Toraman tarafından sizlere bir eğitim çalışması yapılacak. Daha önce biz bu çalışmayı meslektaşlarımız ile yaptık. Bolu Meslek Yüksekokulunun öğrencileri buna katılmışlardı. Sizde bu eğitim çalışmasına katıldınız. Bu çalışmanın sizlere, muhasebe mesleğine ve ülke ekonomisine katkı sağlamasını ümit ediyorum ve katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

“İNTERAKTİF BİR EĞİTİM OLACAK”

Eğitimi verecek olan FAC Yönetim Kurulu Üyesi Mali Müşavir Baki Toraman; “Sizlere Türkiye’de yeni bir kavram olan adli muhasebeyi ve hile denetimi ve sorgulama tekniğini anlatmaya çalışacağım. İnteraktif bir eğitim olacak. Karşınızda dünyanın en iyi eğitmeni de olsa aklınızda kalan oran %7’dir. Eğer eğitime katılmazsanız burada geçirilen 3-4 saat tamamen boşa geçmiş olur. O yüzden sizden katılım bekliyoruz” diye konuştu.

Bolu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasında düzenlenen bir günlük eğitimin ardından katılımcı öğrenciler sertifikalarını aldı.

Editör: TE Bilisim