Mudurnu ilçesine ziyaret gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay ve Bolu Milletvekili Adaylarına ilçe Halkı yoğun ilgi gösterdi. Mudurnulu olan AK Parti 3. Sıra Bolu Milletvekili Adayı Metin Vural'ı temsilcileri olarak TBMM'ne göndereceklerini söyleyen Mudurnulular; "Mudurnu olarak 24 Haziran'da sandığa giderken siyasi görüşlerimizi bir kenara bırakarak, evladımız Metin Vural'a sahip çıkmak için gideceğiz. Mudurnu'da sandıklarda oy patlaması yapıp, Metin Vural'ı Meclise göndereceğiz " dediler.

AK Parti Bolu Milletvekili Adayları 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri propaganda çalışması kapsamında Mudurnu ilçesini ziyaret etti.

İlk olarak Mudurnu İlçe Başkanlığını ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay ve beraberindeki Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Milletvekili Adayları Arzu Aydın ve Metin Vural, burada Teşkilat Mensuplarıyla bir araya geldiler. Burada partililere bir konuşma gerçekleştiren İl Başkanı Doğanay; "Seçime 28 gün kaldı. 28 gün evimizde iftar etmesek, çoluğumuzdan çocuğumuzdan fedakarlık yapsak ne olur? Hiç bir şey olmaz. AK Parti 17 yıldır 9 basamağı çıktı. Şuan itibariyle Vakit Türkiye vakti diyoruz ve 10. basamağa geldik. 10. basamağı çıktıktan sonra Türkiye düzlüğe çıkacak. 17 yıldır tarla sürdük. 17 yıldır tarlamızı ektik. Gün hasat zamanı, harman zamanı. Mudurnu'da şuana kadar hissetiğim hava, bu bölge inşallah  bu seçimde 3'ncü Milletvekilliliği için bize büyük destek verecek. Metin Kardeşimizi Meclise gönderecek" dedi.

Teşkilat ziyareti sonrası İlçe pazarını ve esnaf ziyareti gerçekleştiren AK Parti Bolu Milletvekili Adayları, Mudurnu Halkından 24 Haziran seçimlerinde destek istediler. AK Parti Heyetinin Mudurnu ziyaretinde özellikle Mudurnulu olan Bolu Milletvekili Adayı Metin Vural, ilçe Halkının yoğun sevgi ve ilgisiyle karşılaştı.

Mudurnulu olan AK Parti 3. Sıra Bolu Milletvekili Adayı Metin Vural'ı temsilcileri olarak TBMM'ne göndereceklerini söyleyen Mudurnulular; "Mudurnu olarak 24 Haziran'da sandığa giderken siyasi görüşlerimizi bir kenara bırakarak, evladımız Metin Vural'a sahip çıkmak için gideceğiz. Mudurnu'da sandıklarda oy patlaması yapıp, Metin Vural'ı Meclise göndereceğiz" dediler.

 

Editör: TE Bilisim