AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay Başkanlığında İstişare ve Değerlendirme toplantısı yapıldı.

Haber: Aslı Akış

AK Parti İl Başkanlığında gerçekleşen toplantıya, İl Başkanı Nurettin Doğanay, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mazhar Bozoğlu, İl Teşkilat Başkanı Suat Güner, ilçe ve belde başkanları katıldı.

Toplantı öncesi değerlendirmelerde bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, toplantıda seçime yönelik konuların konuşulacağını belirterek yerel seçim sürecine girildiğinin altını çizdi. Doğanay; “Ülke olarak seçim atmosferine girmiş bulunuyoruz. Yerel seçimler için teşkilatlarımızın üzerine düşen; her zaman hazır olmak. Bolu’ya tüm ilçeleri ile birlikte hizmet etmek adına talip olduğumuzu belirtmek istiyoruz” dedi.

Nurettin Doğanay konuşmasına ilk olarak Muhtarlar Gününü kutlayarak başladı. Öte yandan Bosna Hersek’in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç’i vefatının 15. Yıl dönümünde rahmetle andığını belirtti.

“HER AY BİR İLÇEMİZDE TOPLANTI YAPACAĞIZ”

Doğanay, istişare toplantılarını her ay bir ilçede yapacaklarını ifade ederek; “Bir hafta önce Sayın Cumhurbaşkanımız ilçe başkanlarımız ile birlikte Ankara’da da istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Bu toplantı sonrasında bizde gündemi değerlendirme, toplantıda konuşulanlar adına ve önümüzde de yerel seçim olmasını değerlendireceğiz.  AK Parti olarak sadece seçim sathında sadece sahaya inip çalışan bir parti değiliz. Tüm zaman dilimleri içerisinde hatta seçimden çıktıktan sonra acil bir değerlendirme toplantısını yaparak eksiklerimiz, hatalarımız, iyi yaptıklarımız ve ya yapamadıklarımız noktasında bir değerlendirme toplantısı yapıyoruz. Bu da bu toplantılarımızdan bir tanesi. İlkini burada yapıyoruz. Bundan sonra ilçe başkanlarımız ile birlikte değerlendirme toplantımızı her ay bir ilçemizde olmak üzere ilkini Kıbrıscık ilçemizde yapacağız.

Bizler teşkilatlar olarak öncelikle teşkilatlarda il, ilçe başkanlığı görevi yapan arkadaşlarımız olarak önümüzdeki süreci toplumun hassasiyetlerini de gözeterek neler yapılmalı, neler yapacağız noktasında bir değerlendirme yapacağız. Tüm ilçelerimizi de teker teker değerlendirerek somut ve sonuç ilişkisine de ortaya koyarak bir değerlendirme için toplandık” diye konuştu.

“TEŞKİLATLARIMIZIN ÜZERİNE DÜŞEN HER ZAMAN HAZIR OLMAK”

Konuşmasının devamında yerel seçim ile ilgili Bolu’da tüm ilçe ve beldelere talip olduklarını vurgulayarak; “Ülke olarak seçim atmosferine girmiş bulunuyoruz. Önümüzde yerel seçimler var. Yerel seçimler için teşkilatlarımızın üzerine düşen her zaman hazır olmak. AK Parti olarak hazır olduğumuz için seçimlere hazırlandığımız için 18 yaşında olan AK Parti 17 yıldır milletimizin teveccühü ile iktidar olmaya devam ediyor. Yerel seçimlerde de milletimizin iradesine başvuru yapacağız. Sandığı koyduğumuz zaman milletimizin vermiş olduğu karara da saygı duymak koşulu ile yerelde Bolu’ya tüm ilçeleri ile birlikte hizmet etmek adına talip olduğumuzu belirteceğiz. Tabi ki bu kararı verecek olan aziz milletimizdir. Onların vereceği karara da biz saygı duyacağız.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim