AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkan adayı Ahmet Eker, AK Parti Bolu İl Başkanlığı parti binasında basın toplantısı düzenledi. Pazar günü düzenlenecek kongre ile ilgili konuşan Eker, “Tüm belde, köy ve mahalle teşkilatımızla birlikte, öngörüldüğü üzere yeni dönemde görev almak için yola çıktığımızı ve kongreye hazırlandığımızı tüm Bolu kamuoyuna saygıyla duyururuz.” dedi.

AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanlığının 6. Olağan Kongresi Sanayi, Bilim ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleşecek. Kongre ile ilgili AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanlığında bir basın toplantısı düzenleyen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Eker, kongrenin detayları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

“Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak”

Ahmet Eker konuşmasında; “Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki erdemliler hareketi, Adalet ve Kalkınma Partisi ismiyle, 14 Ağustos 2001 yılında siyaset sahnesindeki yerini almıştır. Girdiği ilk genel seçim olan 3 Kasım 2002 de iktidara gelmiş ve 15 yılda girdiği tüm seçimlerden birinci parti olarak çıkmıştır. 16 yıllık bu süreçte, bünyesinden 4 Başbakan ve 2 Cumhurbaşkanı çıkarmıştır. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyerek, Türkiye Cumhuriyeti siyaset tarihindeki yerini alan AK Parti kendi teşkilat bünyesi içerisinde gerçekleştirecek olduğu 6. Olağan kongreler sürecinde ilimizde ilçe kongrelerinden son kongremiz olan Merkez İlçe kongresini yapacaktır” ifadelerini kullandı.

Genel merkezin iradesi ve onayı ile yeni dönemde görev almak için yola çıktığını belirten Eker; “Bu minvalde büyük bir onurla görev yaptığımız, hizmetkârı olduğumuz AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanlığının 6. Olağan kongresi 22 Ekim 2017 tarihinde pazar günü saat 10.00’da Sanayi, Bilim ve Teknoloji Bakanımız sn. Faruk Özlü beyefendinin katılımlarıyla Bolu İl Kültür Turizm Müdürlüğü konferans salonunda Bolu Merkez İlçe 6. Olağan kongremizi gerçekleştireceğiz. Bununla birlikte il başkanlığımızda ve genel merkezimizde oluşan kanaat ve genel merkezimizin iradesi ve onayıyla merkez ilçe başkanlığı olarak, yönetim kurulumuz tüm belde, köy ve mahalle teşkilatımızla birlikte, öngörüldüğü üzere yeni dönemde görev almak için yola çıktığımızı ve kongreye hazırlandığımızı tüm Bolu kamuoyuna saygıyla duyururuz” dedi.

Editör: TE Bilisim