Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ), 2018-2019 Akademik Yılı Güz ve Bahar dönemlerinde gerçekleştirdiği Üniversite Tanıtım Gezisi ve Programlarında, 1000’i aşkın lise öğrencisine kariyer hedeflerinde, ufuk açıcı ve yol gösterici çalışmalarıyla önemli katkılar sağladı.

Ülkemizin en seçkin üniversitelerinden biri olan ve yaklaşık 33 bin öğrenciye kaliteli ve çağdaş eğitim imkânı sunan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Ekim 2018-Mayıs 2019 dönemleri arasında Bolu ve Türkiye genelindeki 27 liseden yaklaşık 100 öğretmen ve 1000’i aşkın öğrenciyi misafir etti.

Üniversitemizde her yıl olduğu gibi bu yıl da, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girerek meslek hayatlarını şekillendirmeye başlayacak öğrencilerin kariyer planlamalarına katkı sağlamak amacıyla Üniversite Tanıtım Gezisi ve Programları gerçekleştirildi.

Bu kapsamda Bolu’nun yanı sıra Sinop, Kocaeli, Düzce, Ankara, Çorum, Denizli, Sakarya ve Yozgat illerindeki Fen ve Anadolu liseleri ile Güzel Sanatlar ve Meslek liselerinden üniversitemize gelen öğrencilere, üniversitemiz hakkında aydınlatıcı bilgiler verildi.

Öğrenciler; fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarındaki bölüm ve programlar ile iş olanakları hakkında bilgilendirildi; öğrencilere, üniversitemizdeki eğitim-öğretim, öğretim elemanı, burs ve yurt olanakları, teknolojik alt yapı, yurt dışı imkânları vb. konularda ayrıntılı bilgiler sunuldu.

Editör: TE Bilisim