Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Adem Evcil, Adalet yürüyüşü başlatan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bolu’dan Devlet Bahçeli’ye yapmış olduğu davet sonrası yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gerede’de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ‘Adaleti savunuyorum Bahçeli de savunuyorsa yanıma gelsin benimle birlikte yürüsün’ sözleri üzerine MHP iL Başkanı Adem Evcil bir açıklama yaptı. MHP İl Başkanı Adem Evcil yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

“15 Temmuz darbe girişiminde vatandaşlarımız bir bir katledilirken kontrollü kaçış planları yapanlar bugünlerde ADALET 'i yollarda, karanlık sokaklarda aramaktadırlar. Birbiri ardına açıklamalarla Sayın genel başkanımızı hedef almakta her kelimelerinde kin kusmaktadırlar. Bugün CHP genel başkanın Bolu'da yapmış olduğu basın açıklaması da buna iyi bir örnektir.

Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğum genel merkez ziyaretimizde sayın genel başkanımızla aramızda geçen bir diyaloğu aynen sizlere iletmek isterim. Liderimize, ‘Efendim Sayın Kılıçdaroğlu bayramın 1.günü Bolu'da olacaklar ve bayramlaşmayı D100 üzerinde yapıcaklarmış' dedim. Liderimizin cevabı şu oldu "Zannederim bugün kızılca hamam civarında yürüyüşlerine devam etmekteler. Giderken sol tarafta ülkücü şehitler anıtımızı görme fırsatı bulmuşlardır. Sayın Kılıçdaroğlu bu yürüyüşünde edindiği tecrübe ile dağın taşın Bozkurt olduğunu anlayacaktır."

Sayın Kılıçdaroğlu bugün yaptığı açıklamada liderimizi yürüyüşe davet etmiştir. Benzer bir daveti geçmiş dönemin başbakanlarından Ahmet Davutoğlu Tunceli için yapmıştı. Liderimizin Ankara'da söylediğini Tunceli'de söyleyemeyeceğini iddia etmiş ve çok geçmeden cevabını almıştı. Kılıçdaroğlu'na tavsiyemiz internette rahatlıkla bulabileceği bu soru ve liderimizin cevabını izlemesidir.

Atalarımız boşuna dememiş 'İnsanlar, akılsızlıkları yüzünden “alınlarında yazılı olandan” daha çok acı çekerler.’

Sayın Kılıçdaroğlu rahmetli başbuğumuzun bize en büyük emaneti olan altın öğüdü şudur.

"Başı bir ülkücünün çekmediği hiç bir olaya katılmayın.''

Size yürüyüşünüzde bol oksijenli ve yağışsız günler diliyoruz.

Üstad Necip Fazıl Kısakürek der ki Kıtmir bir köpekti. Ashab-ı Kehf'in köpeği. Ama Cennet'e gitti. Kim olduğun kadar kimlerle olduğunda önemli. MHP her daim milletinin yanında devletinin bekasına hizmet etmeye devam edecektir.”

Editör: TE Bilisim