Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Erzurumlularla buluşmasında Bolu halkına seslenerek, “17 yıllık iktidarız. Bu süre içinde her şey dört dörtlük olmayabilir. Yanlışlar, eksiklikler olabilir ama lütfen ülkemizin, Bolu’muzun geleceğini sıkıntıya sokmayalım. Maceraya girmeyelim. Başka Bolu, başka Türkiye yok.” dedi.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala AK Parti ve MHP çalışmalarını sürdürüyor. Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Erzurumlular Derneği’ni ziyaret etti.

Sağlık Mahallesi’ndeki sosyal tesiste gerçekleşen toplantıya MHP Genel Merkez MYK üyesi Ahmet Yılmazer, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, MHP İl Başkanı Cihan Başaran, Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, Metin’in lehine adaylıktan çekilen İbrahim Doğan, AK Parti ve MHP’li yöneticiler katıldı.

Silin: “Elimizi taşın altına koymaya hazırız”

Toplantıda ilk olarak Erzurumlular adına Fatih Silin konuştu. Silin, Erzurum’u sevdikleri kadar cennetten bir köşe olarak gördükleri Bolu’yu da çok sevdiklerini, Bolu’nun hak ettiği yere gelmesi için ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını ifade etti.

Yılmazer: “Çocuklarımıza, torunlarımıza güçlü bir Türkiye bırakacağız”

MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi Ahmet Yılmazer de Türkiye’nin beka mücadelesi verdiğini söyleyerek, “Arkadaşlar iki şey giderse geri gelmez. Biri can diğeri toprak. Toprağımız olduğu müddetçe karnımızı doyururuz. Telafi edilebilecek zararları bu millet karşılar ama telafi edilemeyecek zararlar vardır. Bu zararları millet esaretiyle öder. Vatanını, milletini toprağını terk ederek öder.” dedi.

“Gardaşınız Fatih Metin’e sahip çıkın”

Yılmazer, güçlü bir Türkiye bırakmak istediklerini de dile getirerek, “Bizim çocuklarımıza, torunlarımıza güçlü bir Türkiye bırakacağız. Bunun ilk adımı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile atıldı. 1970’li yıllarda Türkiye hantal bir Türkiye idi. Uluslararası bir çıkmaz olduğu zaman cesaretsiz ve hantal bir devlet yönetimi yüzünden parlamentoda bir karar alınacağı zaman herkes topu taca atardı. Bir türlü o karar çıkmazdı. Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi o hantal yapıyı tarihe gömdü. Artık içimizde ve dışımızda olaylar olduğunda çevik bir şekilde hızlıca kararlar alınıyor. Erzurum’da bir laf vardır ‘Gardaş gardaşı atar ama yar başında tutar’ öyle mi? O halde gardaşınız Fatih Metin Cumhur İttifakı’nın adayıdır. Ona sahip çıkın” diye konuştu.

“Hedefe kitlendik”

Cumhur İttifakı Adayı Fatih Metin ise yüreği vatan ve millet sevgisiyle atanlar ile yol yürümekten büyük mutluluk ve onur duyduğunu söyledi. 15 Temmuz sonrası kurulan Cumhur İttifakı’nın mezara kadar süreceğini vurgulayan Metin, uyum içerisinde çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, “Cumhur İttifakı içerisinde Ülkü Ocakları mensubu ülkücü kardeşlerimizle, Milliyetçi Hareket Partisi teşkilat mensuplarımızla beraber mükemmel bir uyum içerisinde Bolu’yu kucaklıyoruz. Bolu da bunu gördü Allah’a çok şükür. Büyük bir olgunluk, büyük bir inanç ve azimle çok güzel gidiyoruz. Hedefe kitlendik” dedi.

“Bolu’nun 20 yılı boşa gider”

Metin, Bolu halkına çağrıda bulunarak, “Hep söylüyorum; kırgınlıklar kızgınlıklar olabilir. 17 yıllık iktidarız. Dolayısıyla bu süre içinde her şey dört dörtlük olmayabilir. Yanlışlar, eksiklikler olabilir ama lütfen ülkemizin, Bolu’muzun geleceğini sıkıntıya sokmayalım. Maceraya girmeyelim. Başka Bolu, başka Türkiye yok. Hem hizmet, hem de beka açısından bunun bilincinde olalım. Dünü, bugünü ve yarını düşünmek lazım… Sadece bugünü düşünerek hareket edersek büyük yanlış yaparız. O nedenle bütün vatandaşlarımızdan bu bilinçle hareket etmelerini istiyoruz. Yoksa Allah korusun Bolu’nun 20 yılı boşa gider.” diye konuştu.

Metin daha sonra Erzurumlulara belediyecilik anlayışını, projelerini anlatarak soruları yanıtladı.

Editör: TE Bilisim