Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mudurnu Belediye Başkan Adayı Mehmet İnegöl, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Bolu İzzet Baysal Huzurevini ziyaret etti.

18 – 24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Mudurnu Belediye Başkan Adayı Mehmet İnegöl ve Mudurnu Çocuk Belediyesi İzzet Baysal Huzurevini ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet İnegöl ve çocuklar yaşlılara aldıkları hediyeleri takdim etti. Belediye Başkan Adayı İnegöl, yaşlılar haftası kapsamında huzurevi sakinlerine tek tek çiçek takdim ederek bu özel günlerini kutladılar. Mehmet İnegöl, huzurevindeki tüm yaşlılarla tek tek ilgilenerek durumları hakkında bilgi edindi.

Huzur evi ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Mudurnu Belediye Başkan Adayı Mehmet İnegöl her daim yaşlıların yanında olduklarını belirterek, “Yaşlılar haftası kapsamında Mudurnu Belediye Başkanlığı olarak ve Mudurnu Çocuk Belediyesi olarak Çakmaklar Mahallesindeki İzzet Baysal Huzurevinde büyüklerimizi ziyarete geldik. Onlara hediyelerimizi getirdik hem de çocuklarımızın annelerinin yaptıkları pastaları ve börekleri ikram ettik. Burada bizi güzel yüzü ile karşılayan Huzurevi Müdürümüz İbrahim Durak beye, tüm çalışan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çocuk Belediyesinin faaliyetleri konusunda, bunlar olması gereken işler. Geleceğin teminatı olan çocuklarımızı, geleceğin yöneticilerini şuanda hazırlıyoruz. Yaşlılarımıza, büyüklerimize saygı, sevgi ve hürmet konusunda şimdiden bunların gelişmesi ile ilgili Çocuk Belediyesini aktif halde tutmaya çalışıyoruz. Bizlere bu imkanı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilisim