Boluspor, Spor Toto 1.ligin 7.haftasında deplasmanda İstanbulspor’u Akabueze, Ümit ve Melih’in golleriyle 3–1 mağlup edip, haftayı galibiyetle kapattı.

Lige adeta fırtına gibi başlayan ve oynadığı 7 karşılaşmada topladığı 19 puanla 2’nci sıradaki yerini koruyan kırmızı beyazlılarda keyifler yerinde. Maçın ardından Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı açıklamalarda bulundu.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı tüm amaçlarının Boluspor’u sezon sonunda şampiyon yapmak olduğunu ifade ederek; “3 puan Bolusporumuza hayırlı olsun, bütün amacımız Boluspor’u şampiyon yapıp Bolu halkını bu sevinci yaşatmak istiyoruz”

Çarıkcı sözlerine şöyle devam etti:  “Öncelikle taraftarımıza teşekkür ediyoruz. İstanbul’da güzel bir sonuç aldık. Artık iyi bir yoldayız, inşallah Boluspor bu seriyi devam ettirecek. Teknik heyeti, futbolcularımızı, taraftarımızı tebrik ediyorum. 3 puan Bolusporumuza hayırlı olsun, bütün amacımız Boluspor’u şampiyon yapıp Bolu halkını bu sevinci yaşatmak istiyoruz.”

“TARAFTARLARIMIZ STASSDI DOLDURSUNLAR”

Çarıkcı açıklamasının devamında hafta sonu Bolu’da oynanacak olan Boluspor- Giresunspor maçına kırmızı beyazlı taraftarları davet ederek; “Taraftarımızın Pazar günü stadı doldurmalarını bekliyorum. Taraftarlarımız stadı doldursunlar” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim