Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Mart ayı muhtarlar toplantısında mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Bolu Belediyesi İmarethane Sosyal Tesisleri Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda belediye çalışmaları ile ilgili muhtarlara bilgi aktaran Başkan Yılmaz, toplantı sonunda mahalle muhtarlarına çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi ve plaket taktim etti.

Bolu Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından her ay düzenlenen toplantıya Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Emine Davarcıoğlu, Zerrin Biçen ve İsa Özcan, Bolu Belediyesi daire müdürleri ve muhtarlar katıldı.

“YAPILAN İŞLERİN HER BİRİNDE EMEĞİMİZ, YOL ARKADAŞLIĞIMIZ VAR”

Bolu Belediyesi İmarethane Sosyal Tesisleri Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın mahalle muhtarlarına vermiş olduğu desteklerden dolayı bir teşekkür konuşması yapan Bolu Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İlhan Çalışkan; “Sayın başkanımız ile acısıyla tatlısıyla 15 yılımız geçti. Başkanımızla birlikte Bolu’da güzel şeylere imza attığımızı düşünüyorum. Bizleri her zaman yönlendirdi. Köylerimizin mahallelere dönüştükleri esnada mahallelerimizde yaptıkları çalışmalar, yol genişletmeleri, yapılan işlerin her birinde emeğimiz, yol arkadaşlığımız var.  Ben bugüne kadar birlikte yaptığımız çalışmalar ve desteklerinden dolayı başkanıma çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

“BİZLERİ BİR ARAYA GETİRİP İSTAŞERE ETTİĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Başkan Yılmaz’ın her durumda destek olduğunu vurgulayarak bir teşekkür konuşması gerçekleştiren Bolu Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İlhami Otacıoğlu; “Her ay bu toplantıları düzenleyerek bizleri bir araya getirip istaşere ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bizler başkanımızla birlikte uzun yıllardır görev yapıyoruz. Bolumuz gelişmekte olan bir il. Gelişme yolunda ilerlerken bizlerin yanında olan başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bizler bir şeyleri gerçekleştirebilmek için çok merhaleden geçtik. Bunları gerçekleştirmemizde bizlerin yanında olan Belediye Başkanım’a, Belediye Başkan Yardımcılarımıza ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum.” dedi.

 “BİZLER BOLU’YA HİZMET ETMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Bolu Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından İmarethane Sosyal Tesisleri Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda muhtarlara hitap eden Başkan Yılmaz; “ Belediyecilik bir ekip işidir ve biz de bir ekibiz. Belediyemizde çalışan işçisinden memuruna, mühendisinden müdürüne, başkan yardımcısından başkana kadar, tam kadro ve bütün muhtarlarımızla birlikte ne  hizmet yaptıysak birlikte yaptık. Bizim için önemli olan Bolu’dur. Bizler Bolu’ya hizmet etmek için çalışıyoruz. Elbette muhtarımız mahallesiyle ilgileniyor eğer köyde muhtarsa köyün geleceği için çalışıyor. Fakat neticede hepimiz ilimizin ve ülkemizin geleceği için çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

“BOLUMUZ’DA GÜZEL İZLER BIRAKTIĞIMIZA İNANIYORUM”

Bolu Belediyesi olarak muhtarlar ile istişare halinde yürüterek yapılan hizmetlerin Bolu’nun geleceği için yapılan hizmetlerin bırakılan en güzel izlerden olduğuna vurgu yapan Başkan Yılmaz; “Muhtarlarımız uzun zamandır hizmet ediyorlar. Devleti temsil eden sizlersiniz. Bu manada, insanlar görevlere geliyor ve o görevleri sona erdiklerinde çekiliyorlar. Önemli olan görevde iken yapılan hizmetler ile güzel bir iz bırakabilmek. Ben sizlerle birlikte güzel işler yaptığımıza ve Bolumuz’da güzel izler bıraktığımıza inanıyorum. Bu izi bırakmamızda bizlerin yanında olan siz muhtarlarımızdan ve belediyemiz bünyesinde çalışan bütün ekip arkadaşlarımızdan Allah razı olsun.” dedi.

“MAKAMDA KENDİLERİNE VERİLEN GÖREVİ LAYIĞIYLA YAPACAK İNSANLARI İSTEYENLERDENİM”

Kendilerine verilmiş olan makamlarda, kendilerini yetiştirmiş insanlardan feyz alarak, görevleri dahilinde yapacağı hizmetleri titizlikle yerine getirmelerinden yana olduğunu dile getiren Başkan Yılmaz; “Yetişmiş insanlardan mümkün mertebe faydalanılmasını tavsiye ediyorum. Gelişmiş ülkelerde yetişmiş insanlardan faydalanılarak hareket edilir. Ben sırf şekil olarak makamı dolduranlardan ziyade bu makamda kendilerine verilen görevi layığıyla yapacak insanların o göreve devam etmelerini isteyenlerdenim. Yetişmiş, belirli tecrübeler edinmiş insanlardan yararlanılması, irtibata geçilmesi noktasında inşallah süreklilik arz edebiliriz.” şeklinde konuştu.

“BİZ BİR DÖNÜŞÜMÜ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN ADAY OLMUŞTUK”

Bolu’ya 25 yıllık belediyecilik serüveniyle yaptıkları hizmetlere dikkat çeken ve Belediye Başkanı olduğunda tasarladığı resmin parçalarını yaptığı hizmetler ile birer birer tamamladığını söyleyen Yılmaz; Bizimki bir hülyaydı. Tabi ki dile kolay, 25 yıllık bir belediyecilik serüvenimiz var.  10 yıl Belediye Meclis Üyeliği, 15 yıl da icra makamında görev aldık. Bizim bütün derdimiz de bu kadar süre içerisinde hayal ettiğimiz şehri ortaya çıkarmaktı. Belediye Başkanı olduğumuz zaman ‘Şunu yapacağım. Bunu yapacağım’ değil; tasarladığımız bir resim var, o resmi ortaya çıkaracağız, yaptığımız her şey de o resmin bir parçası olacak diye düşünerek harekettik. Biz bir dönüşümü gerçekleştirmek için aday olmuştuk. Allah’a binlerce şükür ki bu dönüşümü sizlerle beraber gerçekleştirdik.  İnşallah bundan sonra yine Bolumuz kazanacak. Önümüzdeki seçim süreci inşallah Bolu’nun hayrına olacak. Ben inanıyorum ki; kim kazanırsa kazansın, ne yaparsa yapsın artık bu değişim ve dönüşümün önünde duramaz. Sizlerle birlkte bizler inanarak, tam kadro çalışırken, bizlerin yine sizlerle birlikte çok büyük işler başardığını bilesiniz. Destek veren hepinizden Allah razı olsun. Bizlerle birlikte çalışan, ömrü vefa etmeyen muhtarlarımız da var hepsini rahmetle anıyorum. Allah sizlerden ve ebediyete intikal etmiş muhtarlarımızdan razı olsun. Bir iz bırakıp giden herkesten Allah razı olsun” dedi.

“GİDECEK BAŞKA YERİMİZ YOK”

Bolu’da yaptığı hizmetleri gerçekleştirirken destek veren muhtarlara teşekkürlerini dile getiren ve Bolu’dan başka gidecek yerinin olmadığına dikkat çeken Yılmaz; “Gidecek başka yerimiz yok. Bu il bizim ilimiz. Bu ülke bizim ülkemiz. Bizler de Bolu’da hayatımızı sürdürmeye, rahatlıkla İzzet Baysal Caddesi’nde dün nasıl yürüyorsak; yarın da yürümeye devam edeceğiz. Verdiğiniz katkılardan dolayı ben de sizlere teşekkür ediyorum. Allah Bolu’nun ve bizlerin bahtını açık etsin” ifadelerini kullandı.

Toplantının sonunda Başkan Yılmaz tarafından mahalle muhtarlarına bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden ve verdiği desteklerden dolayı teşekkür belgesi ve plaket takdim edilirken, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a Bolu Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İlhan Çalışkan ve Bolu Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İlhami Otacıoğlu tarafından bugüne kadar verdikleri desteklerden dolayı teşekkür plaketleri takdim edildi.

Editör: TE Bilisim