Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü sebebiyle Bolu Belediyesi İmarethane Sosyal Tesisi Toplantı salonunda mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayan Yılmaz, çalışmalarından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür etti.

19 Ekim Muhtarlar Günü sebebiyle Bolu Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından mahalle muhtarlarının katıldığı bir program gerçekleştirildi. Bolu Belediyesi İmarethane Sosyal Tesisi Toplantı salonunda gerçekleştirilen programa Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Biçen, Bolu Belediyesi daire müdürleri, muhtar dernekleri başkan ve üyeleri ile mahalle muhtarları katıldı.

Programda ilk olarak muhtarlar tarafından Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a bir çiçek takdim edilerek muhtarlara verdiği desteklerden dolayı teşekkür edildi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’da bütün muhtarlara hediye takdim ederek; “Bugüne kadar birlikte Bolu için çalıştık ve bugünden sonra da inşallah çalışacağız. Ben hepinize ayrı ayrı verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim