Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde ilkokul ve lise öğretmenleri ile öğle yemeğinde bir araya gelerek hasret giderdi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ilkokul öğretmeninden Rıdvan Orhan ve eşi Şahver Orhan ile Kız Öğretmen Lisesi öğretmenlerinden Ahmet Anıl, Güleser ve Saip Garipoğlu çiftini, Karacasu yolu üzerindeki Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde misafir etti. Bugün öğlen gerçekleşen buluşmada Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu ve Başkan Yılmaz’ın okul arkadaşı Bolu Kent Konseyi Başkanı Refik Özçelik de yer aldı. Yılmaz ve Özçelik uzun zaman sonra bir araya geldikleri öğretmenleri ile sohbet ederek, birlikte öğle yemeği yediler.

EMEKTAR EĞİTİMCİLER SERALARA HAYRAN KALDI

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, okul anılarının konuşulduğu keyifli sohbet ve yemek sonrasında ise üzerinde emeği olan öğretmenlerini Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün topraksız tarım, tropikal ve kesme çiçek seralarını gezdirdi. Başkan Yılmaz’ın daveti ile belediye çalışmalarını yakından görme şansı elde eden emektar öğretmenler çalışmalara hayran kalırken, başarının mimarı olan eski öğrencilerini ve diğer emeği geçenleri tebrik ederek, başarılarının devamını dilediler.

Editör: TE Bilisim