Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Türkiye Off-Road Şampiyonası’nda Bolu’yu temsil edecek olan “Köroğlu Team” üyeleri ile basının karşısına geçti. Bolu’nun tüm spor branşlarının kamp merkezi olacağını vurgulayan Yılmaz, “Bu amaca yönelik sporla ilgili kim ne talep ederse biz yanlarında olacağız.” dedi. Yılmaz, “Köroğlu Team” yarışmacılarına inandığını da ifade ederek, “Ben bu yürekli insanlara başarılar diliyorum. Bolu’yu en iyi şekilde temsil edeceklerine inancım tam” ifadelerini kullandı.

2018 Türkiye Off-Road Şampiyonası’nda Bolu’yu Bolu Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü’ne bağlı “Köroğlu Team” temsil edecek. Üç araçtan oluşan “Köroğlu Team”, 7 farklı şehirde yapılacak şampiyonada birincilik için mücadele edecek.

“Sporla ilgili her türlü desteği vermek durumundayız”

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, şampiyonaya katılacak “Köroğlu Team” üyelerine destek vermek üzere basın mensuplarının karşısına çıktı. Off road araçlarıyla Köroğlu heykeli önünde poz veren Yılmaz, Bolu’nun gelecekte tüm spor branşlarının kamp merkezi olacağını belirterek “Bu amaca yönelik sporla ilgili kim ne talep ederse biz yanlarında olacağız. Şuan Off Road konusunda, pistin yapılması konusunda bizlere en büyük desteği veren bu arkadaşlarımız.  Şuan şampiyonaya katılacak bir ekip oluşturuldu. Bolu olsun, Bolu dışı olsun biz sporla ilgili her türlü desteği vermek durumundayız.” dedi.

“Bolu ülke sporuna önemli insanlar kazandıracak”

Bu çalışmaları sayesinde Bolu’nun “marka şehir” hedefine daha da yaklaşacağını vurgulayan Yılmaz, “Biraz önce Türkiye Satranç Şampiyonasında Türkiye şampiyonu olan çocuklarımızla bir araya geldik. İnşallah Bolu, ülke sporuna her branşta önemli insanlar kazandıracak.” ifadelerini kullandı.

“Ben bu yürekli insanlara başarılar diliyorum”

2018 Türkiye Off-Road Şampiyonası’na katılacak “Köroğlu Team” üyeleri ile ilgili de değerlendirme yapan Yılmaz, “Ben bu yürekli insanlara başarılar diliyorum. Bolu’yu en iyi şekilde temsil edeceklerine inancım tam. Aynı zamanda önümüzde süreçte de Off Road ile ilgili Türkiye şampiyonasının, Avrupa şampiyonasının hatta ve hatta dünya şampiyonasının Bolu’da yapılmasını sağlamak için gösterecekleri gayretlerden dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Off-Road Kulüp Başkanı Turan: “Spora ve sporcuya desteklerini hiçbir zaman esirgemiyorlar”

Bolu Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü Başkanı Burhan Turan da şampiyonayı değerlendirerek, “Köroğlu’nun çelik atları ile Türkiye Off Road Şampiyonasını kovalayacağız. İnşallah şampiyonadan alnımızın akıyla çıkacağız. Sağ olsunlar Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin Yılmaz, Belediye Başkanımız Sayın Emine Davarcıoğlu her zaman bizlerin yanında. Spora ve sporcuya desteklerini hiçbir zaman esirgemiyorlar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

Editör: TE Bilisim