Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, TBMM’nde AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’yle bir araya geldi. Belediye meclis üyelerinin eşliğinde Gazi Meclise giden Yılmaz, Aydın ve Küpçü’yü milletvekili seçilmeleri nedeniyle kutlayarak, zorlu yasama dönemi için başarılar diledi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, dün AK Partili belediye meclis üyeleri ile birlikte Ankara’ya giderek, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’yü ziyaret etti.

Nezaket ziyaretinde Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve beraberindekiler, TBMM’de bir araya geldikleri Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’yü son yapılan seçimlerde milletvekili seçilmeleri dolayısıyla kutlayarak, zorlu yeni yasama dönemi için başarılar dilediler.

“İYİ BİR HAVA YAKALADIK”

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, ziyarette yaptığı açıklamada, “Kıymetli milletvekilimiz, Bolu Belediye Başkanımız Alaaddin ağabeyimiz, il başkanımızla birlikte iyi bir hava yakaladık. Aramızda hamd olsun me’nusiyet problemimiz yok. Aslolan ekibin arasındaki uyumdur. Ben bu dönemin Bolu ve AK Parti teşkilatları için bir şans olduğunu düşünüyorum.” dedi.  Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini belirten Küpçü, “Ülkemiz hepimizin de bildiği üzere ekonomik bir savaş ile karşı karıya kaldı. Dolar, euro ile ilgili bir sürü sorun var. Ayrıca seçim dönemine giriyoruz. Seçim zamanları fitnenin daha fazla olduğu dönemleridir. Ama Ak Parti bir Erdemliler Hareketi’dir. Bizim ‘siyasetin tek güveli limanı ahlaktır’ diyen bir genel başkanımız var. 16 yıl iktidarda kalmak kolay değil. Ak Parti bu ülkenin gelişimine, dönüşümüne ciddi manada katkı verdi. İnşallah milletimizle beraber içerden ve dışardan ülkemizi direkt hedef alan tüm saldırıları bertaraf edeceğiz.” diye konuştu.

“MUTLULUĞUM KELİMELERLE ANLATILAMAYACAK KADAR DEĞERLİDİR”

Bolu’nun ilk kadın milletvekili Arzu Aydın da ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Sizleri milletvekili sıfatı ile Gazi Meclisimizde ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Bir aile olarak, burada sizlerle bir arada olmanın vermiş olduğu mutluluk kelimeler ile anlatılamayacak kadar değerlidir.” dedi. Milletvekili Aydın ayrıca, AK Parti teşkilatlarının yakaladığı uyuma da dikkat çekerek şunları söyledi: “Biz belediye başkanımızla, il başkanımızla, vekilimizle; kardeşim ile beraber hareket ediyoruz. Tabi biz gerek burada, gerekse Bolu’da görüşmeleri gerçekleştirirken uyum içerisinde hareket ediyoruz. Bu birlik beraberliğimizin arasında nifak tohumu sokmalarına da asla müsaade etmeyiz.”

“BİRLİK BERABERLİĞİMİZ BEREKETE DÖNÜŞECEKTİR”

Milletvekilleri Aydın ve Küpçü’yü tebrik eden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise vekillerin yaptığı birlik beraberlik vurgularına değinerek “Değerli vekillerimizin de ifade ettiği gibi ilk dönemin yarısına kadar teşkilat tam birlik içinde hareket etmişti. Şuan yine teşkilatımız tam bir bütünlük içinde hareket ediyor. Ben, bunun berekete dönüşeceğine inanıyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

 “PARTİMİZİN GÜÇLENEREK AYAKTA DURMASI HEPİMİZİN GÖREVİDİR”

AK Parti’nin sıradan bir parti olmadığını belirten Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz,  “Herkes zarar görebilir ancak AK Parti’nin zarar görmemesi lazım. Çünkü AK Parti artık sıradan bir parti değil. Türkiye ile bütünleşmiş, hatta gönül coğrafyamız ile bütünleşmiş bir parti. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. O nedenle bu süreçte partimizin daha da güçlenerek dimdik ayakta durması hepimizin görevidir” dedi.

Yılmaz, ardından Bolu milletvekilleri Arzu Aydın ile Fehmi Küpçü’ye ziyaretin anısına ‘Elif’ tablosu hediye etti.

Editör: TE Bilisim