Bolu Valisi Ahmet Ümit ve diğer protokol üyeleri Kurban Bayramı dolayısıyla Bolu İl Jandarma Komutanlığı ve Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne ziyarette bulundu güvenlik güçlerinin bayramlarını kutladılar.

 Haber: ASLI AKIŞ

Vali Ümit’in Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyaretlere AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkan Vekili Cumhur Bandakçıoğlu, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik ve siyasiler katıldı.

 JANDARMA PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞMA YAPILDI

Bolu Valisi Ahmet Ümit ve beraberindeki heyet bayramın ilk gününde ziyaretlerine İl Jandarma Komutanlığı ile başladılar. Vali Ümit ve beraberindekileri İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Nadir Çelik karşıladı.

Buradaki ziyarette tek tek askerlerle tokalaşarak bayramlarını kutlayan Bolu Valisi Ahmet Ümit ve diğer protokol üyeleri görevleri başında olan personele başarılar diledi.

  ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARET EDİLDİ

Bolu Valisi Ahmet Ümit ve beraberindekiler daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne giderek emniyet mensuplarının bayramını kutladı.

Burada Vali Ümit ve beraberindeki heyet İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan tarafından karşılandı.

Gerçekleştirilen ziyarette Vali Ümit ve beraberindekiler emniyet mensupları ile tek tek bayramlaştılar.

 “JANDARMA VE EMNİYET MENSUPLARIMIZLA BİRLİKTE OLMAKTAN MUTLUYUZ”

Jandarma ve Emniyet ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Bolu Valisi Ahmet Ümit, “Bugün, milletimizin kültüründe, inancında çok ayrı bir yere sahip olan önemli günlerden birisini hep birlikte idrak ediyoruz. Bugün Kurban Bayramının birinci günü. Emniyetimiz, Jandarmamız, milletimizin huzur ve güvenliği için mücadele eden, kendi hayatından deyim yerindeyse vazgeçmiş öncelikle devletinin ve milletinin huzur ve güvenliği için kendisini ortaya koymuş insanlar ve elhamdülillah hepimiz o insanlardanız.

Onun için belki herkes memleketinde ana baba ocağında, bayramlaşmalarını yapıyorlar ama emniyet ve jandarmamız burada. Çünkü sizlerin, bizlerin hepimizin görevleri takdir edersiniz ki daha farklı. Devletimiz bize aziz milletimizin can ve mal güvenliğini, ırzını, namusunu her şeyini, devletini, milletini, vatanını, sınırlarını korumak üzere kutsal bir görev vermiş. Bu görev münasebetiyle hep birlikte gönül gönüle buradayız. Bu mübarek ve güzel günde Jandarmamız ve Emniyet mensuplarımızla birlikte olmaktan mutluyuz, gururluyuz. Bu vesile ile tüm güvenlik güçlerimizin Kurban Bayramlarını yeniden kutluyorum. Cenab-ı Hak nice nice bayramlara hep beraber ailelerimizle, sevdiklerimizle beraber sağlık ve mutluluk içinde ulaştırsın. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin” ifadelerini kullandı.

[caption id="attachment_104935" align="alignnone" width="605"] [/caption]

Editör: TE Bilisim