Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Regaib Kandili nedeniyle Öğle Namazı çıkışı vatandaşlara lokma dağıtımı yapıldı. Belediye önünde gerçekleşen Kandil Lokması dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 Haber: Aslı Akış

 Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Regaib Kandili için on bin kişilik lokma yapıldı. Yapılan lokmalar Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Kültür Sosyal İşler Müdürü Güler Mert tarafından vatandaşlara ikram edildi.

Üç ayların başlangıcı mübarek Regaib Kandili sebebiyle Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından on bin kişilik kandil lokması yapıldı. Yapılan lokmalar Belediye önünde kurulan stantlarda Bolu Belediye Başkanı Alaadin Yılmaz ve Kültür Sosyal İşler Müdürü Güler Mert tarafından vatandaşlara ikram edildi.

Lokma dağıtımının ardından açıklamada bulunan Başkan Yılmaz, tüm vatandaşların kandilini yürekten kutladığını ifade ederek; “Neredeyse mübarek 11 aylar bitti şimdi mübarek üç aylara başladık. Allah hem bolumuz hem ülkemiz ve islam alemi için hayırlara vesile kılsın. Peygamber efendimizin doğum yıl dönümü. Çok önemli günlere doğru gidiyoruz. Ülkemizin ve islam âleminin hali belli. Bütün dünya üzerimize çökmüş durumda. İnşallah bu günlerin özel ayların yüzü suyu hürmetine Allah bizi bütün belalardan kurtarsın. Sadece bizi, ülkemizi değil önce islam alemini sonra insanlığı yanlışlardan, kötülüklerden kurtarsın. Biz tabi her kandili kutlamaya çalışıyoruz. Vatandaşlarda bu bilinci pekiştirmeye ve devamını sağlamaya çalışıyor. Gayret gösterip emek veren bütün ekibimize teşekkür ediyorum. Bu vesile ile de herkesin kandilini yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

Editör: TE Bilisim