Bolu İli Erozyon Önleme ve Ağaçlandırma Gönüllüleri Derneği Genel Kurulu dernek binasında yapıldı. Genel kurulda yapılan seçimde, mevcut Başkan İrfan Denizli tekrar başkanlık görevine seçildi.

Açılış ve yoklama ile başlayan genel kurul, Saygı Duruşu ile devam etti. Gündem maddelerinin tek tek görüşülerek karara bağlanmasının ardından yapılan seçimde yönetim ve denetim kurulları seçildi. Yapılan seçimde, mevcut Başkan İrfan Denizli tekrar başkanlık görevine seçildi.

Yapılan seçim sonrasında yönetim Kurulunda ise şu isimler yer alıyor: İrfan Denizli, Azmi Özaydın, Recai Şenlik, İsmail Tunçel, Abdullah Öztürk, Arif Cebecioğlu, Turğut Canbaş.

Denetim Kurulunda yer alan isimler ise şöyle: Mustafa Namdar, Hasan Aksay, Hayri Mısırlıoğlu.

Genel kuruldan sonra değerlendirmelerde bulunan Bolu İli Erozyon Önleme ve Ağaçlandırma Gönüllüleri Derneği Başkanı İrfan Denizli, şöyle konuştu; “Bolu İli Erozyon Önleme ve Ağaçlandırma Gönüllüleri Derneği Sabri İnceler tarafından kurulmuş 23 yıllık bir dernektir. Geçmişte çok güzel ağaçlandırma sahaları yaptıklarını görüyoruz. Ben 2015’te orman teşkilatından emekli oldum. 2017 yılında 11’inci genel kurul toplantısında da bu görevi üstlenmiş oldum. 2 yıllık görev sürem içinde mesafe aldığımızı düşünüyorum. Bundan sonra da artık hız kesmeden çalışacağız. 12’inci genel kurulu yapmak üzere bugün toplandık. Değerli üyelerimiz tarafından tekrar yönetime seçildik. İnşallah, bundan sonra hız kesmeden çalışmaya devam edeceğiz.”

 

 

Editör: TE Bilisim