Karacasu Beldesinde yaşayan Hülya Belen Kurt (34), Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili’nin Belediyeye ait kepçe ve operatörünün kişisel işler için kullandığını iddia etti. Kurt;Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, Karacasu Belediyesine ait kepçesini ve operatörü ile kendi kişisel işlerini kullanmak için kullandı” dedi. 

Habere: Aslı Akış 

İddiaya göre, Hülya Belen Kurt, Karacasu Belde Belediye Başkanı Celal Beydili tarafından 17 Ağustos Cumartesi günü saat 15.15 civarında Karacasu Belediyesine ait kepçe ve operatörünün evinin yanında kişisel olarak kullanıldığını ve Karacasu Belde Belediye Başkanı Celal Beydili’nin orada olduğunu iddia etti. Belen, yaşanılan durum karşısında Başkan Beydili’ne hafta sonu bu işlerin yapılamayacağını ifade ettiğini söyledi.

“BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ DUYARLI OLMALI”

Konu ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan Hülya Belen Kurt; “34 yıldır Karacasu’da yaşıyorum. 17 Ağustos Cumartesi günü saat 15.15 sularında Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, Karacasu Belediyesine ait kepçesini ve operatörü ile kendi kişisel işlerini kullanmak için kullanmaktaydı. Celal Beydili’ye seslenip; “Bugün cumartesi başkanım, belediyeye ait aracı nasıl kullanabiliyorsunuz?” diye sorduğumuzda bize cevap olarak “sizi ilgilendirmez” dedi. Sonuç olarak belediyenin Cumartesi günü özel işleri için bu tür araçları kullanmasının yasak olduğunu hepimiz biliyoruz. Bir belediye başkanın cevap olarak “sizi ilgilendirmez” demesi hiç hoş bir cümle değildi.  Hepimiz vergi veriyoruz. Hepimiz kalkınmak için bir şeyler yapıyoruz bu ülke için. Bence belediye başkanlarımızın bu konularda duyarlı olması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta biz belde halkıyız ve bize daha saygılı olumlu cümleler kurması gerektiğini düşünüyorum. Böylece daha güzel bir ülkeye sahip olabiliriz” ifadelerini kullandı.

Hülya Belen Kurt, iddia ettiği olay yaşanırken, olay anını cep telefonu ile de görüntüledi.

Editör: TE Bilisim