İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası bir açıklama yaparak, süreci değerlendirdi. Oluşan yeni İl Genel Meclisi ile ilgili de konuşan Yüceer, “Hangi hizmet varsa köylerde de olmak amacı ve hedefi doğrultusunda birlikte görev yapacağız ve yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu. 

 Haber: MEHMET FATİH YALINIZ

Yeni il genel meclisinde siyasi partiler arasındaki dağılımla ilgili değerlendirmelerde bulunan İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, “31 Mart yerel yönetimler seçimi sonrasında meclis oluştu. Bunun bir öncesi de var. AK Parti’de olduğu gibi diğer partilerde de aday, adaylık süreci oldu. Adaylık sürecinde adaylar belirlendikten sonra seçim süreci sonucunda 31 Mart sonrası vatandaşlarımızın iradesini sandığa yansıtması sonucu Bolu il genel meclisi oluştu. Bolu il genel meclisinin 23 il genel meclis üyesi sayısı var. 31 Mart sonrasında bu meclisimiz 16 AK Parti, 5 CHP,2 MHP’li kardeşimiz ile birlikte meclisimiz oluştu.” diye konuştu.

“Geçmişteki çalışmalarımız gelecektekilerin göstergesidir”

İl Genel Meclisi olarak ortak amacın Bolu’ya hizmet olduğuna dikkat çeken Yaşar Yüceer şöyle devam etti; “Meclisin 5302 sayılı yasa gereği ilk gündem maddesi meclis başkanlığı seçimi idi. Dolayısıyla meclisteki arkadaşlarımız bizi takdir ettiler ve bizi başkan olarak seçtiler. Ben bu anlamda bütün arkadaşlarıma bana güvendikleri için, oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Bolu il genel meclisini oluşturan 23 meclis üyesi arkadaşın adına görev yapıyorum, onlar adına buradayım. Geçmişteki yaptığımız tüm çalışmalarda, gelecekteki yapacağımız çalışmaların bir göstergesi bir işareti olarak görüyorum. Bu süre içerisinde de her birimizin ortak amacı ve hedefi Bolu’ya hizmet etmek. Bolu 9 ilçe 487 köyden ibaret. Yaklaşık 4300 kilometre yol ağı olan hizmet ağı açısından çok geniş bir ilimiz. Köylerimizi daha yaşanılabilir, tüm eksikleri ihtiyaçları giderilmiş belediye sınırları içerisinde hangi hizmet varsa köylerde de olmak amacı ve hedefi doğrultusunda birlikte görev yapacağız ve yapmaya devam edeceğiz.”

Editör: TE Bilisim