Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşünü değerlendirdi. CHP’nin her şeye hayır demeyi muhalefet zanneden bir yapı içinde olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, “İnşallah bu yürüyüş sonucunda doğrulara evet diyen yanlışlara hayır diyen bir muhalefet bize nasip olur, yürüyerek akılları başlarına gelir.” diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, yürüyüş ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, şunları söyledi; “Şu anda Cumhuriyet Halk Partisi kendini yenilemeye toparlamaya çalışıyor böyle bir gayret içerisinde bugüne kadar yaptıkları yürüyüşlerde bir sıkıntı olmadı inşallah Bolu’da da olmaz onun için tedbirlerimizi aldık. Her iktidarda bir iktidar partisi vardır ama demokrasilerde muhalefet partisi vardır. Biz bu güne kadar muhalefeti göremedik, her şeye hayır demeyi muhalefet zanneden bir yapı gördük, inşallah bu yürüyüş sonucunda doğrulara evet diyen yanlışlara hayır diyen bir muhalefet bize nasip olur, yürüyerek akılları başlarına gelir inşallah.”

“Onlar kendilerini saymıyor ama biz onları Türkiye’den sayıyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayramlaşması ile ilgili de konuşan Başkan Yılmaz, ülke olarak birlikte hareket edilmesi gerektiğini ancak CHP’nin farklı tutum sergilediğini ifade etti. Başkan Yılmaz, “Onlar bayramlarını kendileri kutluyorlar. Cumhuriyet Bayramlarını da kendileri kutluyorlar. Bizim onlardan arzumuz şu milletle birlikte kucaklasınlar milletle birlikte bayramlaşsınlar. Onlar farklı değiller onlarda bizim insanımız onları da kucaklıyoruz. Ülke olarak birlikte hareket etmek durumundayız ama maalesef Cumhuriyet Halk Partisi teşkilat olarak bayramları kendisi kutlamak istiyor sanırım Türkiye’den kendilerini saymıyorlar ama biz onları da Türkiye’den sayıyoruz.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim