Bolu Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde açılan kurslara kayıtlar başladı. ‘Hayat Boyu Öğrenme Programı’ kapsamında toplam 76 farklı branşta açılan ve tamamen ücretsiz olan kursların eğitimi 15 Ekim’de başlayacak, kayıtlar ise yıl boyu devam edecek.

Bolu Belediyesi Meslek Edindirme Kursları için kayıtlar başladı. Bolu Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde ‘Hayat Boyu Öğrenme Programı’ kapsamında 76 farklı branşta açılacak kurslar için başvurular yıl boyu devam edecek. Tamamen ücretsiz olan kursların eğitimleri ise 15 Ekim tarihinde start alacak.

Kurslara kayıt yaptırmak isteyen tüm vatandaşlarımız yıl boyunca, Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Katlı otopark üstünde bulunan BOLMEK (Bolu Belediyesi Meslek Edindirme Kurları) ve Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi’nden başvuruda bulunabilirler.

Kurslar için detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar ise, Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi’nin 03742122153 numaralı telefon hattından veya Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 03742172515 numaralı telefon hattından bilgi alabilirler.

Editör: TE Bilisim