Bolu Belediyesi, ilimizde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağını belirterek vatandaşları sel ve su baskınlarına karşı uyardı. Yağışların pazar akşam saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli, yer yer çok kuvvetli olacağı tahmin edildiği kaydedildi.

 Haber: Aslı Akış

Bolu Belediyesi, etkili olması beklenen aşırı yağışlara karşı tedbirlerini aldı. Meteorolojinin uyarıları da dikkate alan Bolu Belediyesinde, ani yağışlardan kaynaklı su baskınlarına müdahale için araç ve personeller hazır bekletiliyor.

Bolu Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre İstanbul üzerinde etkili olan yağışların doğuya doğru kayması ve gece saatlerine kadar yer yer kuvvetli olarak devam etmesi beklenmektedir. Söz konusu yağışlardan Yalova, Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Bolu illerinin etkilenmesi öngörülmektedir. Bolu Belediyesi olarak gerekli tedbir ve önlemeleri almakla beraber vatandaşlarımızın da gerekli önlemi almaları, tedbirli ve dikkatli olmalarını önemle rica ederiz” ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilisim