Halkın her türlü istek, şikâyet ve önerilerine hızlı çözümler üretebilmek amacıyla Bolu Belediyesi'nde ‘Halk Günü’ uygulaması başlatıldı. Bundan böyle her Cuma Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile ilgili başkan yardımcıları ve daire müdürleri halkın taleplerini dinleyecek.

Bolu Belediyesi’nde halkın, talep ve şikâyetlerini doğrudan Belediye Başkanı Tanju Özcan’a iletebilmesi amacıyla Cuma günleri ‘Halk Günü’ ilan edildi. Herhangi bir konuda istek, talep, şikâyet ve önerileri bulunan tüm vatandaşlar, ‘Halk Günü’nde Bolu Belediyesi’ne gelerek bizzat Belediye Başkanı Tanju Özcan’a isteklerini iletebilecekler. İlgili belediye birimleri ise gelen talepler hakkında gerekli inceleme ve çalışma en kısa sürede yaparak taleplerinin giderilmesi için çözüm yolları arayacak.

İlk ‘Halk Günü’ yoğun ilgi gördü

Bu doğrultuda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ilk ‘Halk Günü’ uygulamasını bu hafta yaptı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği ilk Halk Günü’nde Belediye Başkanı Tanju Özcan, makamında misafir ettiği vatandaşların talep ve şikâyetleri dinleyerek, söz konusu konularla ilgili daire müdürlerine talimat verdi.

 

Editör: TE Bilisim