Bir türlü tamamlanamaması nedeniyle yoğun eleştiri alan Bolu -Mudurnu yolu soru önergesine konu oldu. Her yıl “müjde” ile açılacağı belirtilmesine rağmen tamamlanan bölgelerinde kısa sürede çökmesi ve birçok tahribatın meydana yaşanmasını Tanju Özcan soru önergesi ile konuyu TBMM’ye taşıdı.

Haber: Aslı Akış 

Özcan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde kısaca “ Bu yol ne zaman bitecek?” sorusunu yöneltti. 

Bolu Merkez ile Mudurnu ilçesini birbirine bağlayan karayolunun yol yapım çalışmalarının bir türlü birleştirilmediğine dikkat çeken Özcan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a yönelttiği soru önergesinde şunları kaydetti:  “ Bolu Merkez ile Mudurnu ilçesini birbirine bağlayan karayolunun yol yapım çalışmaları bir türlü bir bitirilememiş, neticesinde ne yazık ki çok sayıda trafik kazası meydana gelmiştir. Bolu- Mudurnu yolunun bir an önce yapılması, gerekli bakım onarım çalışmalarının nihayete erdirilememesi ve çağımıza uygun yol koşullarının vatandaşlarımıza sunulması ivedilikle gerekmektedir. Bu bağlamda Bolu- Mudurnu karayolu yol yapım çalışmaları bu tarihe kadar neden tamamlanamamıştır? Tamamlanamamasının gerekçeleri nelerdir? Bolu- Mudurnu karayolu yol yapım çalışmalarına ne zaman başlamış ve ne zaman tamamlanmış olarak sorunsuz hizmet verecektir? Bolu- Mudurnu karayolunun ivedilikle tamamlanması için bir talimatınız olacak mı? Bolu- Mudurnu karayolu ne zaman çağımıza yakışır ulaşım koşullarına ulaşacaktır?”

Editör: TE Bilisim