Bolu Ülkü Ocakları Çanakkale Zaferi’nin 104. yılı münasebetiyle Çanakkale Zaferi’nin simgelerinden biri olan 57. Alay’a atfen İlköğretim Okullarında 57 fidan dikti.

Bolu Ülkü Ocakları Sosyal Sorumluluk, Sosyal Faaliyet, Çevre, Bilim ve Teknoloji Birimleri’nin gerçekleştirdiği “Çanakkale Şehitleri anısına 57. Alay için 57 fidan dikimi” kapsamında Ovadüzü Mahallesi Köroğlu İlkokulu, Alıçören Köyü Ortaokulu ve Doğancı Köyü Ayşe-Yılmaz Becikoğlu İlköğretim Okullarında fidan dikimi yapıldı.

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı İsmail Akgül yaptığı açıklamada; “ Çanakkale Zaferi’nin 104. yılında, Şehitlerimizin aziz hatırasına ithafen Komutanından, erine kadar bütün askerlerini şehit veren 57. Alayımızı hatırlatmak amacıyla, Türk Milleti’nin 57. Alayı Ülkü Ocakları olarak okullarımızda 57 adet fidan dikimi gerçekleştirdik. Diktiğimi bu fidanlar bu okullarda çocuklarımızla birlikte büyüyecek, onların çevre bilincini, vatan mefhumunu geliştirecektir. Bu çalışmayı yapan Bolu Ülkü Ocakları Sosyal faaliyet, Sosyal sorumluluk ve Çevre,Bilim ve Teknoloji Birimlerimize ve Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yad ediyorum.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim