Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan İstanbul’a başlattığı yürüyüş Bolu’da devam ediyor. Kılıçdaroğlu’nun son iki gündür Bolu’da devam eden yürüyüşü bayramın 3. Gününe kadar sürecek. Kılıçdaroğlu ile birlikte hareket eden partililer ise Bolu’daki otelleri doldurdu. Bayram tatili ile birlikte Kılıçdaroğlu’nun da Bolu’daki programı nedeniyle oteller yüzde yüz doluluk oranına ulaştı.

Perşembe günü ile birlikte yürüyüşünü Bolu il sınırlarında sürdüren Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Bolu il sınırlarından Düzce il sınırlarına bayramın üçüncü günü ulaşacağı öğrenildi. Kılıçdaroğlu, Cuma akşamı yine Korukaya bölgesinde konaklayacak. Arife günü ise, organize sanayi bölgesinde oluşturulacak olan bir alanda konaklayacak olan Kılıçdaroğlu’nun bayramın birinci günü de burada kalması planlanıyor. Bayramın ikinci günü ise Kılıçdaroğlu Abant kavşağında oluşturulacak olan bölgede konaklayacak.

Kılıçdaroğlu yürüyüş boyunca kendisi için özel hazırlanan karavanda kalıyor. Onunla hareket eden bazı partililer ve basın mensupları ise aynı bölgede karavan ve çadırda konaklıyor. Çok sayıda partili ve Kılıçdaroğlu’nu takip edenler bölgede bulunan otelleri tercih ediyorlar. Son iki gündür Gerede ve Bolu’daki otellerde büyük bir yoğunluk yaşandığı bilgisi alınırken, arife ve bayramla birlikte bu yoğunluğun yüzde yüze ulaşacağı ifade edildi. Kılıçdaroğlu’nun bayramlaşma törenini de yine Bolu merkeze yakın bir alanda gerçekleştireceği öğrenildi

Editör: TE Bilisim