Boluspor, Shukurov Alimardon ve Halil İbrahim Köse ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

 Ligin ilk maçında deplasmanda Osmanlıspor’a 2-1 mağlup olan kırmızı beyazlılar, takımla birlikte uzun süredir denenmeye alınan 2 oyuncu ile anlaşmaya vardı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

“İKİ GENÇ FUTBOLCUMUZ TAKIMIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı; “Alimardon Shukurov ile 3 yıllık bir mukavele yapacağız. Bir aydan beridir Belçika’da takip ettiğimiz, bildiğimiz 21 yaşında U19 milli takım formasını da giymiş Halil İbrahim Köse ile de anlaşma yapacağız. İnşallah bu iki genç futbolcumuz hem kulübümüze, hem ülkemize hem de ailelerine çok faydalı bir futbolcu olarak Türk futboluna hizmet ederler. Bu iki genç futbolcumuz takımımıza hayırlı olsun. Shukurov ayrıca Kırgızistan A Milli Futbol Takımında da forma giyecek” dedi.

“ELİMDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIM”

Boluspor ile 2+1 yıllık anlaşmaya varan Shukurov Alimardon ise; “Öncelikle başkanımız Necip Çarıkçı’ya, başantrenörümüz Giray Bulak ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Burada bulunduğum süre içerisinde her gün gelişimime katkı sağlamak için elimden gelen her şeyi yapacağım ve bu formanın hakkını vererek oynayacağıma kendi adıma söz veriyorum” dedi.

“BOLUSPOR’UN BAŞARISI İÇİN ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM”

Halil İbrahim Köse ise şunları dile getirdi: “Bu güzel camiaya geldiğime çok mutluyum. Öncelikle başkanımıza, antrenörümüze ve bu transferde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.  Boluspor’un başarısı için elimden gelenin en iyisini yapacağım, kalbimle oynayacağım. Hep birlikte başarılı olacağımıza inanıyorum.”

Editör: TE Bilisim