Spor Toto 1. Lig'in 29. haftasında deplasmanda Samsunpor ile karşı kaşıya gelecek Boluspor’da tek hedef 3 puan. Bugüne kadar 58 kez karşı karşıya geldiğimiz Samsunspor’a karşı üstünlüğümüz de devam ediyor.

Cuma günü karayolu ile Samsun’a giden Boluspor maç saatini bekliyor. Boluspor’da tek hedefin 3 puan olduğu zorlu Samsunspor karşılaşması Pazar günü saat 15:30’da Samsun 19 Mayıs Stadyum’unda oynanacak. Karşılaşmayı Abdülkadir Bitigen yönetecek.

Samsunspor ile Boluspor arasında oynanacak karşılaşma Pazar günü 15.30’dan itibaren bein max 1’den naklen yayınlanacak.

SAMSUNSPOR’A KARŞI ÜSTÜNÜZ

Samsunspor ile Boluspor  resmi müsabakalarda birbirlerine 59. kez rakip olacaklar. Bu iki takımın daha önce oynadığı 58 karşılaşmada Boluspor 27, Samsunspor 21 galibiyeti bulunuyor. 10 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Samsun’da oynanan 27 karşılaşmada ise ev sahibi takımın 15, Boluspor’un da 6 galibiyeti bulunuyor. 6 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.

İki ekip arasında oynanan 58 karşılaşmada Samsun ekibi rakip fileleri 63 kez sarstı. Boluspor da kırmızı-beyazlılara 66 gol atma becerisi gösterdi. Boluspor 27 haftada topladığı 43 puanla 6. sırada yer alarak Süper Lig hedefini devam ettirirken, Samsunspor ise topladığı 32 puanla 14. sırada kümede kalma yarışında bulunuyor.

Editör: TE Bilisim