Yeni sezon hazırlıklarını bitiren Boluspor, iki santrafor ile sözleşme yaparak transfer dönemini kapattı. Kırmızı Beyazlılar tecrübeli golcü Özgür Can Özcan ve genç forvet Batuhan Altıntaş ile sözleşme imzaladı.

Boluspor, ligin başlamasına sayılı günler santrafor mevkiine iki takviye birden yaptı. Aradığı golcüyü TFF 1.Lig’de bulan kırmızı beyazlılar daha önce Boluspor forması giyen Özgür Can Özcan ve Batuhan Altıntaş’ı renklerine bağladı.

Boluspor Karaçayır tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, santrafor transferlerini de bitirerek, Osmanlıspor maçına hazır olduklarını belirtti. Çarıkçı: “Artık transferin sonuna yaklaştık. Belki çok geciktiğimiz santrafor mevkiine bugün iki futbolcu kardeşimiz ile anlaştık. Daha önce Boluspor’da, Galatasaray’da oynamış, sevdiğimiz, futbol geçmişini de çok beğendiğim Özgür Can Özcan’la bu sene beraber olacağız. Ve yeni yetenek dediğimiz, Bursaspor’dan Hamburg’a transfer olan Batuhan Altıntaş ile de bugün 2 yıllık bir mukavele imzalayacağız. Artık santrafor mevkii için transferimizi tamamladık. Boluspor’un hedefleri belli. Bu sene de hazırlık kampını bitirdik ve %95 oranla hazırlık kampını iyi geçiren bir kulübüz. Çoğu kulübün şuanda başkanı yok, lisans çıkartamıyorlar. Boluspor’da bu konuda hiçbir sıkıntı yok. Lisansı da çıkardık. Bu hafta maça hazırız. Bu transferler Bolu’muza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Gazişehir Gaziantep FK’dan transfer edilen ve daha önce yarım sezon Boluspor forması giyen tecrübeli golcü Özgür Can Özcan, daha önce Boluspor’da pek forma şansı bulamadığını belirterek, bu sezon elinden geleni yapacağını söyledi. Özcan: “ Bugün itibariyle tekrardan Boluspor’a imza atacağım. İnşallah iki taraf için de hayırlısı olur. Batuhan kardeşimiz için de hayırlısı olur inşallah. Daha önce burada yarı dönem bulunmuştum. O zaman çok fazla oynama şansı bulamamıştım. Bundan dolayı performans sergileyemedim. Ancak daha sonra bir sene Giresun, geçen sene de Gazişehir olmak üzere iki senedir Allah’a şükür iyi bir performansım var. İki senede 27-28 tane gol attım. İnşallah bunu bu sene de burada devam ettiririm.

YABANCI HAYRANLIĞIMIZ VAR”

Bizim ligimizde her zaman kulüplerimizin önceliği yabancı forvet. Yabancı hayranlığımız var, yabancıları seviyoruz. Ama başkanımız sağ olsun güvendi bize. Ben de öncelikle Boluspor kulübünü, taraftarı, başkanımızı ve bize güvenen insanları mahcup etmemek için elimden geleni yapacağım. Elimden gelen mücadeleyi, savaşı sahada vereceğim. Gerisi Allah’a kalmış. Geçen sene Play-off’ta karşılaşmıştık, bu sene Play-off’a kalmadan inşallah ilk ikiden Süper lige adımızı yazdırırız. İyi bir takım var. Başkanımız geçen sene ki takımı korudu ve ona takviyeler yaptı. İnşallah bu sene başarılı bir sezon geçirip, hedefimize ulaşırız” şeklinde konuştu.

Boluspor’un Yeni Malatyaspor’dan kadrosuna kattığı genç santrafor Batuhan Altıntaş ise Boluspor’un köklü bir kulüp olduğunu ve bu sene hedeflenen yerlere ulaşacaklarını söyledi.

Editör: TE Bilisim