Boluspor’da Sait Karafırtınalar dönemi resmen sona erdi. Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor’u ateşleyecek ve heyecan yaratacak bir teknik adamla anlaşmak istediklerini ifade eden Çarıkcı; “Boluspor’u ateşleyecek yeni bir heyecan yaratacak bir teknik direktör inşallah bize nasip olur. Herkes beni arıyor. Birkaç gün sonrada hoca konusunu çözeriz” dedi.

“Birkaç gün sonra hoca konusunu çözeriz”

Çarıkcı sözlerine şöyle devam etti: “Biz Osmanlıspor maçından sonra hocamızla bu konuları paylaştık. Dün akşam hocamızla mutabık kaldık. Tabi ki, bu saatten sonra hoca arayışımız olacak. Salı günü de Galatasaray ile maçımız var. Bu maçla ilgili de karar vereceğiz. Alt yapıdaki koordinatörümüz Cüneyt Karakuş hocamız maça çıkar. Boluspor’a uygun şartlarla 6 aylık bir mukavele yapmak istiyorum. Önümüzde kongre de var. Boluspor’u ateşleyecek yeni bir heyecan yaratacak bir teknik direktör inşallah bize nasip olur. Herkes beni arıyor. Birkaç gün sonrada hoca konusunu çözeriz.”

“Projesini getirecek aday olacak”

Ulusal basında işadamı Muhittin Palazoğlu’nun Boluspor Kulübü Başkanlığı aday olabileceği yönünde çıkan haberleri de değerlendiren Çarıkcı; “Proje varsa, isteği varsa herkes aday olabilir. Önemli olan bu kulübün ileriye gitmesi. Türkiye’de toplasan 5-6 tane kulüp var. Zaten çok büyük sıkıntı var. Bu arkadaşımız böyle arada bir çıkışlar yapıyor. Çıkış yapmayacak, projesini getirecek aday olacak. Seviyorsa da bu işi yapsın. Bu kulüp benim kulübüm değil herkes aday olabilir. Bizde destek veririz böyle bir niyeti varsa. Ama bu televizyonlardaki bu ifadeler hepsi boş. Mayıs ayında kongre yapacağız. Önemli olan kulübün iyi olması. Sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz” şeklinde konuştu.

“Artık bizim müsaade dönemimiz bitmiştir”

Yollarını ayırdıkları Sait Karafırtınalar’ın takımda kalmak için 2 maçlık müsaade istediğini ancak buna izin vermediklerini söyleyen Çarıkıc; “Takımımız 8-9 haftadır kötü gidiyor. Bu ara dönemde hem Galatasaray maçı hem de Elazığ maçı belki bize moral kaynağı olacak. Bu konuda bir önlem almam lazım. Teknik direktörümüz kendisi Boluspor ile ilgili o kötü dönemde sahip çıktım. Kendisi o anlamda teşekkür etti. Ama tekrar benden iki maçlık müsaade istedi. Artık bizim müsaade dönemimiz bitmiştir. Çünkü bizim bu 15 günde toparlanmamız lazım. Yeni bir teknik adamla anlaşma sağlayacağız”dedi.

“Kimse benden büyük, paralı hoca beklemesin”

Bir basın mensubunun alt yapıda görev yapan antrenörlerle sezon sonuna kadar devam edermisiniz sorusuna Çarıkcı şu cevabı verdi; “Geçmişte altyapıdaki hocalarımıza görev verdik ama onlar kendileri böyle bir sorumluluğu alacak durumda olmadıklarını ifade ettiler. Onun için Boluspor’a mali anlamda külfet getirmeyecek bir hocayla görüşmem olacak. Kimse benden büyük, paralı hoca beklemesin. Çünkü onu şuanda yapacak durumda değiliz.”

 

 

Editör: TE Bilisim