Bolu Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısı 2’nci oturumu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın idaresinde, Bolu Belediye Meclisi Salonu’nda yapıldı. Toplantıda, komisyonlardan gelen raporlar meclis üyelerinin oylarına sunulurken, toplantı geçtiğimiz oturumda alınan karar ile canlı yayın ile kamuoyu ile paylaşıldı.

 Bolu Belediye Meclisi Eylül Ayı ikinci birleşiminde çeşitli işler ve plan bütçe komisyonundan gelen yeni iki hat konusu CHP Bolu Belediye Meclis üyesi Tahsin Mert Karagöz tarafından gündeme taşındı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise alınan karar ile otobüs hatlarının detaylı incelenmesi için Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası ile ortak çalışma yapılacağını söyledi.

 Eylül ayının ilk birleşiminde Çıkınlar- Köroğlu mahallesi civarından direkt olarak Sağlık mahallesi, hastaneler ve resmi kurumlar civarına batıda Sümer- Tepecik mahallelerinden Kalıcı konutlarda bulunan İzzet Baysal Devlet Hastanesi güzergahına yeni açılan bulvarları da kapsayacak şekilde Özel Halk otobüsleri için yeni 2 hat oluşturulması konusu komisyondan olumlu görüş alarak meclis üyelerinin oylarına sunuldu. Meclis üyeleri de otobüs hatlarının oluşturulması adına oy birliği ile karar aldı.

ŞOFÖRLER VE MECLİS ÜYELERİ BERABER ÇALIŞACAK

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise konu hakkında geçtiğimiz günler Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası ile bir görüşme gerçekleştirdiğini ve taleplerinin olduğunu meclis üyelerine iletti. Otobüs şoförlerinin talepleri doğrultusunda istişare yapılması gerektiğini belirten Başkan Özcan, meclisin içinde belirleyecekleri üyelerle ortak bir çalışma yapılmasını istedi.

Meclis üyeleri, Başkan Özcan’ın açıklamalarına katılırken, belirlenen üyelerin önümüzdeki günlerde şoförlerle bir araya gelip bir çalışma yapması bekleniyor. Meclis üyelerinin hazırladıkları rapor Ekim ayı toplantısında meclise taşınacak ve yeni otobüs hatlarının gerekip gerekmediği görüşülecek.

Editör: TE Bilisim