Ligde suskunluğumuz puan durumunun seyrine de yansıyarak tehlikeli bölgede yer almamıza artık ramak kaldı. Oynadığımız dokuz karşılaşmadan sekiz puan toplayabilen Boluspor’da ilk yarının bitimine sekiz hafta kala oynanan bu rezil futbolla toplanacak yirmi dört puanın hesapları yapılıyor. Belirlenen hedef ilk iki iken rota ilk altı içersine girmek olarak teknik direktör Fuat Çapa tarafından Balıkesirspor maçı sonrasında basın toplantısında dile getiriliyor.

Kısacası umutlarımız tükeniyor. Takım için kaygılarımız artıyor atı alan Üsküdar’ı geçiyor biz hala düşüşlü vaziyete sadece bakıyor çıkışlı durumlarda ise bir hafta daha hocaya sabrediyoruz. Ama bu sabır her zaman ki selamete hiç ama hiç benzemiyor. Sahada gezinen, oyundan alınınca Boluspor formasını yere fırlatabilen bizim futbolcularımız. karşılaşmada 62 dakikada durum üç ikiyken yüreğini ortaya koyup beraberliği hatta galibiyeti yakalayabileceklerini kafalarında bitirmiş görünümünde ki bizimkiler Ve taraftarlarımızın haklı isyanı. Demek ki neymiş birikintinin sonu sabır taşını da çatlatabiliyormuş.

Tribünlerden taraftarlarımızın verdiği mesaj ise anlayana gayet açık ve net oluyor. Fuat hocanın basın toplantısında onlara cevabı ise daha ilginç, sezon başında ilk iki olarak hedeflerinin belirlediklerini beklentilerin ise yüksek olduğuna değinerek taraftarlarımız bu yüzden tepkilerini dile getirdiler diyerek topu Başkan Necip Çarıkcı’ya atıyor. Ligde ki kötü gidişatın kendisini de mutlu etmediğini fakat düzeleceğini belirterek hala daha deyim yerindeyse lafla peynir gemisini yürütmeye çalışıyor.

Allah’tan TFF Kulüp Lisans Kurulu Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında takımlara verilen süre içersinde eksikliklerini tamamlayamayıp üç puanları siliniyor da alt sıralarda farkı koruyoruz. Ligde ki gidişatımız iyi gözükmüyor. Bakış açınızı değiştirip, Boluspor’un geleceği açısından acilen radikal kararlar almanız ve yapılan tepkileri göz ardı etmemeniz Takımın menfaati açısından son derece önemlidir. Yoksa iş işten geçtikten sonra dövünmek işe yaramaz...