Boluspor ile Caner Arıcı arasında yaşanan görüşmenin detayları ortaya çıkmaya başladı.

Geçtiğimiz hafta oyuncu ile bir araya gelen Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı oyuncu ile olumlu geçen bir görüşme yapmıştı. Transfer etmek için büyük uğraşlar verilen tecrübeli oyuncu için bonservisini elinde bulunduran Osmanlıspor’da Caner Arıcı’yı bir diğer başkent takımı Ankaragücü’ne vermek isteyince görüşmeler tıkandı.

Geçtiğimiz hafta Bolu’da Caner Arıcı ile bir araya gelen Başkan Necip Çarıkcı tecrübeli oyuncu ile iftar yapmıştı. Caner Arıcı ile ilk olarak tanışma yemeğinde fikir alışverişinde bulunan Başkan Necip Çarıkçı oyuncunun düşüncelerini almıştı. Oyuncunun transferi içinde ilk adım geçen hafta atılmıştı.

Kendisine ilerleyen günlerde tekrar bir araya geleceklerini söyleyen başkan ve transfer komitesi geçtiğimiz gün teknik direktör Fuat Çapa ile bir araya geldikten sonra tecrübeli oyuncuya haber göndererek tekrar Bolu’ya davet etti.

Pazar akşamı Bolu’ya gelmesi beklenen Caner Arıcı için bonservisini elinde bulunduran Osmanlıspor’un da futbolcuyu diğer başkent ekibi Ankaragücü’ne vermek istemesi kulislerde dolaşırken, Arıcı’nın Boluspor’a transferini de bir anda tıkanma noktasına getirdi.

Tecrübeli futbolcu Caner Arıcı bu gelen haber sonrası yakın çevresine gelen bu haberle şaşkınlık yarattığını ifade etse de oyuncunun bir iki güne kadar kulübü ile görüşüp ayrılma isteğinde bulunacağı ve Boluspor ile masaya oturacağını söylediği öğrenildi.

 

Editör: TE Bilisim