Boluspor TFF 1’inci ligin ilk haftasında kendi sahasında Giresunspor’u ağırlayacak. Zorlu karşılaşma öncesi son dokunuşlarını yapan Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa sahaya çıkaracağı 11 için son değerlendirmeleri yapıyor.

Hafta sonu 2017–2018 sezonuna merhaba demeye hazırlanan kırmızı beyazlılarda Giresunspor hazırlıkları da devam ediyor. Teknik direktör Fuat Çapa, Giresunspor’a karşı sahaya süreceği 11’i belirlemek için son çalışmaları yapıyor.

Akşam yapılan çalışmada zorlu maçın taktiği denendi. Oyuncularına ilk olarak saha içinde nasıl organize olacaklarını ifade eden Fuat Çapa sık sık oyunu durdurarak direktifler verdi.

Yapılan taktik antrenmanlarda birkaç oyuncu dışında hemen hemen sahaya çıkaracağı 11’i belirleyen teknik Direktör Fuat Çapa birkaç oyuncu içinde karar aşamasında.

Taraftarı önünde ilk karşılaşma ile merhaba diyecek olan Boluspor’da zorlu maç için iki eksik bulunuyor. Geçen sezondan Play-Off maçında cezalı duruma düşen Alim Öztürk ile Andre Santos zorlu müsabakada yer alamayacaklar.

Öte yandan Andre Santos, takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde özel çalışma gerçekleştirdi.

Editör: TE Bilisim