İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik, Boluspor, Play-Off rövanş maçında oynayacağı Gazişehir Gaziantep FK maçı öncesi kulübe gelerek başarılar diledi. Çelik’in ziyaretinde Boluspor kulübü Başkanı Necip Çarıkcı ve yöneticilerden Murat Sarper Şen hazır bulundu.

Haber: Burhan Yeşiltaş 

Ziyarette ilk olarak söz alan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı; “Bugün Alay Komutanımız Boluspor’un bu zor Play-Off karşılaşması öncesi kulübümüzü ziyarete geldiler. En başta ben komutanıma hoş geldin diyorum. Jandarmamız, Bolumuz belki 15 yıldan bu yana en iyi komutanlar, Boluspor’u sevenler, Bolu’yu sevenler komutanlarımız hep Bolu’ya geliyor. Komutanımda 1 sene oldu. Hem Boluspor’u seviyor hem bizi seviyor hem de Bolu’yu seviyor. Nadir Albayıma teşekkür ediyorum” dedi.

“ŞAMPİYONLUĞU ÖYLE VEYA BÖYLE KAZANACAĞIZ”

Çarıkcı, Gazişehir Gaziantep’i eleyip Cumartesi günü Bursa’da final oynamak istediklerini ifade ederek; “Salı günü zor maçımız var. Bolu’da hem taraftarımız hem basınımız bütün herkes bir heyecan içinde. İyi yoldayız, 90+5’te maçı kaybettik ama hiç kimse moralini bozmasın. Futbolcu kardeşlerimiz, teknik heyetimiz maçın bilincinde. Boluspor iyi bir takım. Gazişehir Gaziantep’ten daha iyi bir takımız. Ben buna inanıyorum. Salı günü inşallah Ramazan’ın ilk gününün arife gecemizde inşallah Bolu halkımızın yüzünü güldüreceğiz. Buna hiç şüphem yok. Cumartesi günü de Ramazan’da da Bursa’da Boluspor final maçına çıkacak inşallah şampiyonluğu öyle veya böyle kazanacağız” şeklinde konuştu.

“BOLUSPOR'UN LAYIK OLDUĞU SÜPER LİG'E ÇIKACAĞINDAN EMİNİM”

Çarıkcı’nın ardından konuşan Alay Komutanı Albay Nadir Çelik ise: “Gönlümüz ilk maçta Gaziantep'te olmaktı fakat görevimiz nedeniyle orada bulunamadık. Ama yarınki maçta yerimizi alacağız. Boluspor'un layık olduğu Süper Lig'e çıkacağından eminim. Gönlümüz bu yönde. Boluspor bunu başaracak güçte. Burada çalışanlar, taraftarlar ve Bolu'da yaşayan herkes bunu hak ediyor. Biz bu desteğimizi vermek için bugün buraya geldik” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilisim