Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Başkanlığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Atatürk anıtına çelenk bıraktı. 

Haber: Aslı Akış

Anıt Park’ta düzenlenen törene CHP İl Başkanı Kazım Karsu, İYİ Parti Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, İYİ Parti Bolu İl teşkilatı, Vatan Partisi İl Teşkilatı, Türk Tabipler Birliği, Bolu Kadın Dayanışması, Cumhuriyet Kadınları Derneği Bolu Şubesi, Eğitim İş ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği katıldı. Çelenklerin sunumu ile başlayan tören, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti.

 “BU ÜLKEYE HEPİMİZİN SAHİP ÇIKMASI GEREKİYOR”

Törende Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Kazım Karsu’da bir konuşma yaptı. Karsu; bizlere emanet edilen bu ülkeye sahip çıkılması gerektiğini vurgulayarak; “Her şeyin bittiği icraatların başladığı bir dönemden bahsediyorum. 15 yıldır ülkemizi alabora eden, tarlalarda ekinimizi bitiren, ahırlarda hayvanlarımızın bırakılmadığı, samanımızın, meyvemizin dışarıdan alındığı bir zamandan bahsediyoruz. Zaman bitmiştir. Taşlar yerine oturmaya başlamıştır. Onun için bugünden sonra ülkemiz aydınlık günlere ulaşacaktır. Haziran ayı söylendiği gibi en uzun aydınlık olan, güneşin bol olduğu, insanların kanının kaynadığı bir mevsim parçasıdır. Onun için ufkunuz açık olsun, yolumuz daim olsun. Yüce Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği bu ülkeye hepimizin sahip çıkmasını bilmemiz gerekiyor. Bugüne kadar bu yolda, ülke yolunda şehit olan tüm insanlarımızı, askerlerimizi, kahramanlarımızı saygı minnet ve rahmetle anıyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim