CHP Bolu İl Örgütü ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları Ekrem İmamoğlu için başlatılan bağış kampanyasına destek verdiler.

 Haber: Aslı Akış

 Bağış kampanyasına, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Belediye Başkan yardımcısı Feridun Yılmaz, CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, CHP Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu ve partililer katıldı.

YSK'nin İstanbul seçimlerini iptal etmesinin ardından vatandaşların; “Her şey güzel olacak” mesajlarıyla CHP'nin hesabına destek amaçlı para yardımı yapması üzerine genel bir kampanya başlatıldı ve kampanya kapsamında vatandaşlar 20'şer lira bağış yapmaya çağırılmıştı. Bunun üzerine İzzet Baysal Caddesi İş Bankası Şubesi önünde buluşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu ve çok sayıda partili, CHP Genel Merkezi tarafından Ekrem İmamoğlu seçim kampanyası için açılan hesaba para yatırarak destek verdiler.

“HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”

Burada basın açıklaması yapan CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, en güzel günlerin gelecek günler olduğunu belirterek;  “Yarım elma gönül alma. İstanbul seçimlerine katkımız olsun istedik. Çünkü karşı tarafta devlet, devletin imkânları, uçaklar, helikopterleri, gemileri, gemicikleri, polisi ve jandarması var. Bizim de ufak bir katkımız olsun istedik. Başarılar diliyoruz. En güzel günler gelecek günler diye düşünüyorum. Sizler, ülkemiz hepimiz için hayırlı uğurlu olması dileğiyle. Her şey güzel olacak” diye konuştu.

“İMAMOĞLU’NA KATKI SUNMAKTAN ÇOK BÜYÜK MUTLULUK DUYDUK”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise; “Dayanışma duygularımızı düşüncelerimizi ortaya koymak için biz de çorbada bir tuzumuz olsun diye bugün arkadaşlarımızla, vatandaşlarımızla birlikte geldik, Sayın İmamoğlu’nun kampanyasına katkı vermek istedik bunu gerçekleştirdik. Orada esprili bir ayrıntı da yazdım, ‘kusura bakma İmamoğlu, seçimden yeni çıktık’ dedim. O işin esprisi ama sonuç itibarıyla biz, kendi bütçemizle, helal paradan ayırdığımız bütçeden Sayın İmamoğlu’na katkı sunmaktan çok büyük mutluluk duyduk” dedi.

“İMAMOĞLU HAK ETTİĞİ KOLTUĞA YENİDEN OTURACAK”      

Özcan, devletin imkânları işle değil gönüllerini ortaya koyduklarını belirterek; “Önümüzdeki süreçte yine bu katkıyı yapmaktan da geri durmayız. Yeter ki, İmamoğlu ‘ateşleyin biraz daha’ desin. Sayın İmamoğlu ne kadar büyük bir maddi destekle girerse girsin, karşısındaki ile bu anlamda boy ölçüşme imkânı yok. Karşıda devletin imkânlarını fütursuzca kullananlar var, hiç çekinmeden kullananlar var, o anlamda biz sadece maddi olarak İstanbul’da kampanya büyüklüğü bakımından denk bir seçim yaşanamaz. Ama biz devlet imkânlarını değil, gönlümüzü ortaya koyuyoruz. Kendi imkânlarımızla gönüllü olarak katkı vermek istiyoruz. 23 Haziran’da Sayın İmamoğlu hak ettiği koltuğa yeniden oturacak, buna inanıyorum. Her şey çok güzel olacak” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim