Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl örgütü basın mensuplarına kahvaltı düzenledi.

Haber: Aslı Akış

Biber Restaurant’da düzenlenen kahvaltıya Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili adayı Özer Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili adayı Cahit Çıngı, Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Kadın Kolları Başkanı Zuhal Işın Toker, partililer ve basın mensupları katıldı.

24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında basın mensupları ile düzenlediği kahvaltı programında bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl örgütü basın, medya ve iletişim konusunun önemine vurgu yaptılar. Ayrıca seçimlerin bir başlangıç olacağını belirterek sandık güvenliği konusunda önlemler aldıklarını söylediler.

 “ÖZGÜR BASIN ÖZGÜR MEDYA HAYAL EDİYORUZ”

Kahvaltı sonrasında konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili adayı Cahit Çıngı, özgür bir medya istediklerini ifade etti ve sandık güvenliği konusuna değindi. Çıngı; “Özgür bir basın özgür bir medya hayal ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Muharrem İnce’nin de vaadi bunun gerçekleşmesi için ne gerekiyorsa yapılacak. Biz yerel medya ile Bolu’da uyumlu bir şekilde çalışıyoruz ama ulusal medya’ ya geldiğinde basın ve medya kuruluşları iktidara yakın birkaç kuruluşun elinde toplanmış vaziyette. Onun için vatandaşlarımızın haber alma özgürlüğünde sıkıntı yaşadıklarını düşünüyoruz. Bizim programlarımız sadece birkaç kanalda veriliyor. İktidarın çalışmaları zaman ve medya organı baktığınızda çok orantısız bir güçle bir seçim kampanyası yürütüyoruz. Önümüzde az bir süre kaldı. Biz bu süreci hep birlikte uyum içerisinde, keyifle yürütüyoruz. Bunun neticesini de 24 Haziran akşamı alacağımızı düşünüyoruz. Sandıklar ile ilgili önlemleri örgütlerimiz aldılar” ifadelerini kullandı.

“24 HAZİRAN BİZİM AÇIMIZDAN BİR BAŞLANGIÇ”

Kahvaltıda bir konuşmada Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili adayı Özer Özcan yaptı. Özcan, basın mensuplarının görevlerinin ne kadar önemli olduğunu belirterek, 24 Haziran’ın bir başlangıç olacağını vurguladı. Özcan; “Devrimiz telekomünikasyon çağı. Edinilen bilgiler, fikirler, beyinlerden beyinlere dolaşmak suretiyle çeşitlenip güzelleşiyor. Farklı beyinlerde farklı şekiller yer alıyor.  İşte bu iletişimi sağlayan sizlersiniz.  Fikirlerin gelişebilmesi, doğruların yakalanabilmesi ve toplumun kalkınabilmesi açısından yaptığınız görev çok önemli. Bolu’da da ne fikirler ürettiğimizi hangi bilgileri anlatmaya çalıştığımızı söylediğimiz oranda sizler harekete geçtiniz ve bunları toplum ile buluşturdunuz.

24 Haziran bizim açımızdan bir sonuç değil, bir başlangıç. Parlamentoda Cumhurbaşkanlığı seçiminde ve bundan sonraki olacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi çok iyi kadrolarla iyi mücadeleler vermeye başladı ve devam edecek” dedi.

 

Editör: TE Bilisim