Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bolu İl ve İlçe Teşkilatları, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası seçilen Mahalle Muhtarlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuyor.

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Bolu Belediye Başkanlığını kazanan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl ve İlçe Teşkilatları, seçilen mahalle muhtarlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuyor.

Teşkilat yöneticileri ve mensupları ile Beşkavaklar Mahallesi Muhtarı Mehmet Özbey, İzzet Baysal Mahallesi Muhtarı Erkan Mutlu ve Kültür Mahallesi Muhtarı Cengiz Bulut’u ziyaret eden CHP’liler, muhtarların görüş ve önerilerini dinledi.

CHP heyeti mahalle muhtarlarıyla yaptıkları görüşmelerde mahalle sorunlarını not aldıklarını ve bu sorunları belediye ile paylaşıp bir an önce çözüme kavuşması için gayret edeceklerini belirtirken, hayırlı olsun ziyaretlerine de devam edeceklerini aktardılar. Öte yandan mahalle muhtarları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek sorunların çözümünde birlikte çalışmanın faydalı olacağını belirttiler.

Editör: TE Bilisim