Boluspor, Spor Toto 1’nci ligin 8’nci haftasında kendi sahasında oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Sait Karafırtınalar yapılan antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu.

Ligde adeta fırtına gibi başlayan Boluspor’da teknik direktör Sait Karafırtınalar, hafta sonu oynanacak Giresunspor maçına odaklandı.

“KAZANILMASI GEREKEN BİR MAÇ”

Deneyimli teknik adam Sait Karafırtınalar galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini ifade ederek; “İstanbul maçını orada bıraktık. Önümüzde Giresun maçı var, kazanılması gereken bir maç. Uzun bir aradan sonra seyircinin önüne çıkıyoruz, bizim için ayrı bir heyecanı var. Bu seriyi devam ettirmek istiyoruz, önemli bir maç, oyuncularımda biliyorlar” dedi.

“ÇOK DİKKATLİ OLMAMAMIZ GEREKEN BİR MAÇ”

Giresunspor’un teknik adam değişikliğine gittiğini hatırlatan Karafırtınalar; “Hoca değişikliğine gittiler, bizim maça kadar yeni hoca ile anlaşırlar mı bilemiyorum. Böyle durumlarda takımlar çok farklı reaksiyonlar verebiliyorlar. Bu yüzden çok dikkatli olmamamız gereken bir maç. Oyuncularımda bunun bilincinde, inşallah bir kaza yaşamadan bu maçı da geçmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

“3 HAFTA KADAR SAHALARDAN UZAK KALACAK”

İstanbulspor maçında dizine aldığı darbe sonrası hastaneye kaldırılan Uğur Akdemir’in son durumu ile ilgili de bilgiler veren Karafırtınalar; “Uğur’un dizine 12 tane dikiş atıldı. 3 hafta kadar sahalardan uzak kalacak. Milli maç arası girmesi bizi bir anlamda sevindiriyor ancak bu hafta bizimle olmayacak” ifadelerini kullandı.

“YAPTIĞIMIZ İŞ KOLAY BİR ŞEY DEĞİL”

Ligde yaşanan teknik direktör değişikliklerini de değerlendiren Karafırtınalar; “Biraz daha sabırlı olunması gerekiyor. Neticesinde insanla uğraşıyorsun, kolay değil. Yaptığımız iş kolay bir şey değil, hemen sonuç beklemek çok zor. Ben bunu ‘topun taca çıkması’ gibi değerlendiriyorum. Bu işin içinde bu da var ama olmamasını tercih ederim” dedi.

Editör: TE Bilisim