Her şeyi ile karmakarışık bir sezon yaşıyoruz. Enlerin bol olduğu bu sezon bittiğinde daha çok konuşulacaktır.

En son geçen yıl mı desem.

En son aylar oldu mu desem.

Uzun günler oldu mu desem.

Bilemiyorum.

Bu galibiyeti için çok ama çok uzun bir süredir bekliyoruz. “Çok şükür” dedirten maçta rakip Elazığ olması da bizim için büyük avantaj oldu. Zayıf rakipten ve kolay galibiyet aldık.

Koskoca Boluspor’un en son aldığı galibiyeti Karabük’ten alması ve sonrasında bir tane bile maç kazanamamış olması son derece düşündürücüdür. Bu zor zamanda imdadımıza yetişen Elazığ maçı ile unuttuğumuz üç puanı hatırladık. Bu sezon büyük ölçüde bir alt lige düşecek takımlardan bu galibiyetleri almamızın benim için hiçbir önemi yoktur.

Geçen hafta yaşanan hoca istifası ile kötü gidişin faturasını kesmek olması gereken olaydı. Fakat bu durumun oluşmasını sağlayan ve alınan sonuçlar ile sahada varlık gösteremeyen futbolcularında bu değişiklikte payı olduğunu biliyoruz. Bu istifa olayında bazı oyuncuların etkisi olduğunu da düşünmekteyim.

Derler ya bir dokunuş gerekiyor. Ama hangi takıma? Hangi hoca ile nasıl ve ne şekilde olacak? Şehirde hava yok, heyecan bitmiş, tribünler bom boş, Futbolcularda inanmışlık sıfıra inmiş, Sözün özü bu takım nasıl ve ne şekilde ayağa kalkacak? Veya kim kaldıracak? Çıkıp biri söylesin.

Artık burada akıllı düşünmek gerekiyor. Geçen iki sezonda iyi heyecanlar yaşamış olsak bile sonunu getiremedik. Sezona iyi bir başlangıç yaparak işte o sene bu sene mi? Olacak söylemleri ile gülen yüzleri ve o ışıldayan gözleri artık görmek mümkün değil. Ne yapalım? Bu halimiz ile artık zor diyorum.

Yaklaşık üç aydır yüzümüzü güldürmeyenlere ve bu maçı alarak yalandan yarış da bizde varız daha her şey bitmedi söylenmesi artık inandırıcılığını kaybetmiştir. Bu saatten sonra transfer yapmak,  para harcamak için gerek var mı? Bence yok.

Önümüzdeki sezona yatırım yaparak genç birkaç oyuncuyu takıma kazandırmak daha doğru bir yatırım olur. Hep diyoruz ya Altınordu modeli, işte size fırsat bir yerden başlamak lazım. Bu durumu düşünerek verilecek karar beklide bizim için daha hayırlı olacaktır.

Bu üç puanın havasına kapılarak biz daha bitti demedik. Diyerek transfer yaparak yola devam etmek isteyenlere de siz doğrusunu bilirsiniz demekten başka bir söz söyleyemeyiz.

 

İYİ HAFTALAR…