Boluspor’da olağan genel kurul 15 Haziran Cumartesi günü saat 14.30’da Boluspor Halı saha tesislerinde yapılacak. İlk oturumu 30 Mayıs’ta yapılan ancak çoğunluk sağlanamayan olağan genel kurul öncesi Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, Boluspor kongre üyelerini olağan kongreye davet etti.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor kulübü Başkanı Necip Çarıkcı; “Ben bütün delegelerimizi genel kurula davet ediyorum. İnşallah genel kurul güzel geçer. Güzel bir genel kurul olsun. Herkesi genel kurula davet ediyorum” dedi.

Çarıkcı sözlerine şöyle devam etti: “3 yıldan bu yana yürüttüğümüz Boluspor Başkanlığının ardından yeni bir olağan genel kurul yapıyoruz. Olağan genel kurulumuzun 2.oturumu 14.30’da Karaçayır’da halı saha tesislerinde olacak. 900 delegemiz var. 3 yılda neler yaptık, ne başarı elde ettik ne proje yaptık. Hem bunların bir sunumu olacak. Güzel olacak olağan kongremiz. Bu anlamda da ben bütün delegelerimizi genel kurula davet ediyorum. İnşallah genel kurul güzel geçer. Güzel bir genel kurul olsun. Herkesi genel kurula davet ediyorum.”

 

Editör: TE Bilisim