AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, 24 Haziran erken seçimlerinde partisinin milletvekili aday adaylarının isimlerini açıkladı. Ayrıca 5 Mayıs Cumartesi günü Teşkilat Temayül Yoklaması gerçekleştireceklerini ifade etti.

Haber: Aslı Akış

 Nurettin Doğanay partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında milletvekili aday adaylarının isimlerini açıkladı. Doğanay;  “Bildiğiniz üzere Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği startla 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin AK Parti Bolu İl Teşkilatı olarak çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz.

Öncelikle Genel Merkezimizin ilan ettiği 24 Nisanda başlayan Milletvekilliği aday adaylığı başvuruları 2 Mayıs Salı günü yani dün saat 19.00 itibariyle tamamlanmıştır. Gerek İl Başkanlığımıza gerekse de Genel Merkezimize 27. Dönem Bolu Milletvekili Aday Adaylığı için 27 başvuru olmuştur. Bu isimler;

1)Adalet Karadayı

2)Adil Esen

3)Ali Coşkun

4)Ali Ercoşkun

5)Arzu Aydın

6)Baki Yılmaz

7)Bülent Oturak

8)Celal Demir

9)Ekrem Çetinkaya

10)Fehmi Küpçü

11)Ferudun Kaya

12)Gamze Esentimor

13)Habibe Güner

14)Halit Yıldız

15)Hüseyin Mazlım

16)İrfan Bilir

17) İsmail Yerlikaya

18)Mehmet Demiröz

19)Mehmet Emin Güz

20)Metin Soygür

21)Metin Vural

22)Murat Demirel

23)Mustafa Üskülüplü

24)Niyazi Sevinç

25)Reşat Ateş

26)Salih Rüzgar

27)Sami Erdoğan

Bu zor süreçte Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın davasına omuz vermek için ben de varım diyen aday adaylarımıza partim ve teşkilatım adına şükranlarımı sunuyorum. Şu ana kadar MHP hariç Bolu'daki muhalefet partilerinde aday adaylıkları için 1 veya 2 kişi ismi telaffuz edildiği düşünülürse Bolu AK Parti Teşkilatından 27 aday adayının çıkması, AK Parti'nin yine tek başına iktidar olacağının en güçlü göstergesidir.

Şimdi ise yine Genel Merkezimizin ilan ettiği üzere AK Parti Bolu Teşkilatları olarak 5 Mayıs Cumartesi günü 10.00 ve 16.00 saatleri arasında Teşkilat Temayül Yoklaması gerçekleştireceğiz. Temayül Yoklamamız İl Başkanlığımız binasındaki Konferans Salonunda yapılacaktır.” şeklinde konuştu.

Doğanay şahsı olarak tüm aday adaylarına aynı mesafede olduğunu dile getirerek, “Ben il başkanı olarak tüm aday adaylarımıza aynı mesafedeyim. Ama şu bilinsin ki teşkilatlarımızın ve halkımızın görüşü çok önemli. Teşkilatlarımız halkımız kimi listede görmek istiyorsa ben o arkadaşlar için elimden geleni yapacağım” dedi.

Editör: TE Bilisim