AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabine hakkında değerlendirmede bulundu. Doğanay; “Geçmişte siyasette bulunmamış ama bununla birlikte siyasette de AK Partide de görev almış 4 tane isim var. Her birisi kendi alanında profesyonel Türkiye’de kendisini kanıtlamış bakanlarımız” dedi.

Haber: Aslı Akış

Nurettin Doğanay, 67. Hükumet Bakanlar Kurulu Kabinesinin Türkiye için yeni bir süreç olduğunu ve güzel günlerin Türkiye’yi beklediğini söyledi. Yeni kabine ile birlikte, kendi coğrafyamızda da aktör olarak yolumuza devam edeceğiz diyen Doğanay, görev birliği içinde olacağız” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE YENİ BİR SABAHA UYANMIŞTIR”

Doğanay, sistemlerin geçiş sürecinin sıkıntılı olduğunu belirterek; “Sayın cumhurbaşkanımız 17 yıldır Türk siyasetinin içerisinde. Genel başkanlığı, başbakanlığı, cumhurbaşkanlığı dün itibari ile de Türkiye’de farklı bir sisteme geçiş oldu. Biliyorsunuz sistemlerin geçiş noktaları hep sıkıntılı olur aslında. Ama elhamdülillah bu demokrasi zaferidir. Demokrasiyi iyi tarafından değerlendirip doğru bir şekilde özümsememiz gerekiyor. Ben öncelikle başta aziz milletimize, vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu yeni sürecin başlangıcında artık Türkiye yeni bir sabaha uyanmıştır. Bu yeni süreçte sayın cumhurbaşkanımız hızlı bürokrasi oligarşi olmadan vatandaşa hizmet odaklı yol almaya devam edecek. Bununla birlikte büyük ekseriyeti geçmişte siyasette bulunmamış ama bununla birlikte siyasette de AK Partide de görev almış ama şu an itibariyle de milletvekilleri sonlanacak olan 4 tane isim var. Allah nasip ederse Türkiye bundan sonra çok hızlı bir şekilde bir ivme ile birlikte ilk 100 gün, ikinci 100 gün sonra da 6 ay gibi bir hedef belirleyerekten yolumuza devam edeceğiz. Her birisi kendi alanında profesyonel Türkiye’de kendisini kanıtlamış bakanlarımız. Bunlar gerek ticari anlamda gerekse farklı alanlarda hepsi bilinen ve tanınan insanlar özellikle sayın cumhurbaşkanımızın tanıması ve bilmesi çok önemli.

“YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Sayın Cumhurbaşkanımız artık ustalık döneminin Nirvana’sında. Yeni kabine ile birlikte Allah nasip ederse dünyada söz sahibi demiyorum, kendi coğrafyamızda da aktör olarak yolumuza devam edeceğiz. Ben güzel günlerin Türkiye’yi beklediğini düşünüyorum. İnşallah rabbim bundan sonra ki süreçte el birliği içerisinde görev birliği içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Sayın cumhurbaşkanımız tüm Türkiye’de yaşayan vatandaşlarımızın hepsinin cumhurbaşkanı olarak, bizlerde yerel anlamda bakıldığı zaman, Türkiye ortalamasının 10 puan üzerinde oy almış AK Parti il başkanı olarak Bolu’da ki AK partiye oy veren veya vermeyen tüm hemşerilerimizin il başkanı olarak yolumuza devam edeceğiz. Yolumuzun aydınlık olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilisim