AK Parti Bolu İl Teşkilatı 28 Ekim 2018 Pazar günü saat 10.30’da Karaçayır Belediye Nikâh Salonunda düzenlenecek İl Danışma Meclisinde bir araya gelecekler.

25–26 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 69. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı için Ankara’da bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Bolu Teşkilatları olarak bir araya gelecekleri İl Danışma Meclisine tüm Boluluları davet ettiklerini söyledi.

Doğanay; “25 Ekim Perşembe günü Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir Başkanlığında 69. İl Başkanları toplantısı yapılacak. Ardından da 26 Ekim Cuma günü de Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 69. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısını gerçekleştireceğiz. Genel Merkezimizde yapılacak bu toplantılarda başta ülkemizin yoğun gündem maddeleri olmak üzere Yerel Seçimlerle ilgili Sayın Başkanlarımız, bizlere çok değerli bilgiler verecek. Hemen akabinde ise AK Parti Bolu Teşkilatları olarak 28 Ekim Pazar günü saat 10.30’da Karaçayır Nikah Salonunda İl Danışma toplantısı gerçekleştireceğiz. Genel merkezimizde bizlere Sayın Başkanlarımızın aktardığı bilgileri Ben de Partililerimize orada aktaracağım. İl danışma Meclisimize başta yol ve dava arkadaşım AK Partililer olmak üzere tüm Bolu Halkını davet ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim