AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay'ın oğlu Sezai Doğanay, Hacer Altınkara ile dünya evine girdi. 

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay dün akşam gerçekleştirilen görkemli bir törenle oğlunu evlendirdi. AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, partisinin Bolu İl Başkanı Doğanay'ın oğlunun düğün merasimine katıldı. Çiftin nikâhını Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz kıydı. Doğanay'ın oğlunun nikâh şahitliğini, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş yaptı.

Paşaköy Mahallesi'nde bulunan Hampton By Hilton Otel’de yapılan düğüne, Bolu Valisi Aydın Baruş, TBMM Eski Başkan Vekili İsmail Akpınar, Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, AK Parti Bolu milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü ile CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın yanı sıra çevre illerin AK Parti İl Başkanları, CHP ve MHP'nin Bolu İl başkanları şahitlik etti.

Genç çiftin nikâh cüzdanını TBMM Eski Başkan Vekili İsmail Akpınar takdim etti. Köroğlu Ailesi olarak yeni çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Editör: TE Bilisim