Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, bir araçta yapılan aramada; 26 adet banka ve kredi kartı kopyalamak için kullandığı değerlendirilen, çoğunun üzerinde el yazısı ile banka isimleri ve şifre rakamları yazılı olan kart, sahte nüfus cüzdanı ve sürücü belgesi ele geçirildi.

Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, TEM Otoyolu Ankara istikametine gitmekte olan bir araçta yapılan aramada; 26 adet banka ve kredi kartı kopyalamak için kullandığı değerlendirilen, çoğunun üzerinde el yazısı ile banka isimleri ve şifre rakamları yazılı olan kart,1 adet üzerinde şüpheliye ait fotoğrafın yapıştırılmış olduğu Y.U. adına sahte olarak düzenlenmiş nüfus cüzdanı, 1 adet üzerinde şüpheliye ait fotoğrafın olduğu Y.U. adına düzenlenmiş sürücü belgesi fotokopisi ele geçirilerek el konuldu.

Şüpheli hakkında başka bir suçtan da yakalama emri olan A.G (40) gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Müdürlüğümüz görevlilerince suç ve suçlularla mücadelemiz aralıksız devam etmekle birlikte, vatandaşlarımızdan gelen öneri, şikayet ve ihbarlar gecikmeksizin değerlendirmeye alınmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. “ denildi.

 

 

Editör: TE Bilisim