Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriyelilere yardımların valilikler üzerinden devam edeceğini söyledi. Erdoğan, "Bolu'daki seçilmiş olan bir belediye başkanı oradaki Suriyelileri, "Ben bunlara bir tas çorba vermem" dese de biz, onları da onların eline bırakmadan, hükümet olarak, valiliklerimiz kanallarıyla aynen yedirmeye, içirmeye, giydirmeye devam edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da düzenlenen "İşin Geleceği" konferansında gündemi değerlendirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Suriyeliler konusundaki tavrını hatırlatan Cumhurbaşkanı, hükümetin Suriyelilere yardım etmeye devam edeceğinin sözünü verdi.

Erdoğan, "Her ne kadar Türkiye'nin ana muhalefetinin başındaki, "Ben Suriyelileri ülkesine göndereceğim" dese de, Bolu'daki seçilmiş olan bir belediye başkanı oradaki Suriyelileri, "Ben bunlara bir tas çorba vermem" dese de biz, onları da onların eline bırakmadan, hükümet olarak, valiliklerimiz kanallarıyla aynen yedirmeye, içirmeye, giydirmeye devam edeceğiz. Çünkü biz ensar olmaya talibiz. Muhacirleri yolun ortasında bırakmayız." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim